Atina'dan Midilli adasına feribot ile geçmek
Reklamlar
-
Herkese merhabalar, bu haftasonu Dominar 400 ile Yunanistan'a 4-5 günlük bir gezi yapacağım. Genel olarak büyük şehirlerde (Kavala, Selanik, Larissa, Patras, Atina) konaklayıp, oradaki tarihi ve kültürel yerleri gezmeyi planlıyorum. Son durağım Atina olacak. Aynı yolu tekrar motosiklet ile dönmemek için Atina'dan Midilli adasına feribot ile geçip adada bir gün konaklayıp sonra da Turyol feribotları ile Ayvalık'a geçmeyi planlıyorum. Ayvalık'a varınca da kıyılardan giderek Çanakkale ve Tekirdağ üzerinden İstanbul'a varmayı düşünüyorum. Daha önce feribot ile Atina'dan Midilli ya da Türkiye'ye yakın başka adalara geçen var mı? İnternetten biraz baktım, Hellenic Seaways var ama daha uygun başka feribot şirketleri var mı emin olamadım. Bu konuda bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Reklamlar
-
Şimdiden iyi yolculuklar. Pire'den sorarsınız, o kadar mesafe giden sadece Hellenic Seaways biliyorum ama başka alternatifler de olabilir.
-
ferries.gr
Rastgele 26’sına baktım, 13:50 saat sürüyor.
Baz fiyat 53.50 Euro artı araç ama herşeyi yazdırıp sonra fiyat veriyor, uğraşmadım.
Site güvenilir, online bilet almak mümkün.
-
Youtube de Akif ile Merve diye bir kanal var onlar feribotla geçtiler ama detaylarını izlemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)