NK250 2. EL ALINABİLECEK MAX KM NEDİR?
-
Öncelikle Merhabalar. Motosikletimi satıyorum, aklımda nk250 almak var. Bütçem aşağı yukarı 100 bin tl.
İlanlara bakarken bütçeme uygun olan motosikletler genellikle 12-15 bin km arasında.
Alacağım motosikleti planlarıma göre en az 2 yıl civarı kullanacağım. kendi motorumu 5 ayda 7 bin km kullanmısım.
Sizce 15 binde aldığım bir nk 250 başıma çok iş açar mı.
Biliyorum nasıl kullanıldığı önemli, teker falan yapılmadıysa uzun süre idare eder diyeceksiniz. Ama tabi ki aldığımız motosikletin nasıl kullanıldığını bilmiyoruz.
Ben genellikle yüksek devirde kullanıyorum. (abartılacak seviyede değil)
2 Yıllık birikimimin hepsini bu motosiklete harcayacağım için fazla düşünüyorum sanırım.
Tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız sevinirim.
Reklamlar
-
motorine adlı üyeden alıntı
2 Yıllık birikimimin hepsini bu motosiklete harcayacağım için fazla düşünüyorum sanırım.
Tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız sevinirim.
Belirttiğin üzere, fazla düşünüyorsun.
Rahat ol, kasma. Son motosikletin olmayacak. Zamanla fazla kastığını anlayacaksın zaten.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
silindir piston subaplar işçilik kabaca 50bin harcarsın en buyuk arızada.küçük arızalarda maksimüm 10bin.
eski sahbinin nasıl kullandıgı önemli.aynasız motor alma yeter aynayı sökenlerden uzak dur
-
motomad adlı üyeden alıntı
aynasız motor alma yeter
aynayı sökenlerden uzak dur
Aynayı geri taktılarsa?
-
Moturu incelersin.zincir disli lastik durumu,motorun hizlanmasi ve yavaslamasi,dengesi ve sesi genel olarak ipucu verir
-
15.000 km mühim bir km değil. Zaten siz de 50-100.000 km yapayım demiyorsunuz, muhtemelen 10.000 km yapmadan başkasına satacaksınız. Ben 134.000 km'de motor kullanıyorum da gıkım çıkmıyor, siz de iplemeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler