yamaha,honda,kanuni,mondial,zealsun,ramzey,,diğer? hangisi
yamaha,honda,kanuni,mondial,zealsun,ramzey,,diğer? hangisi
mondial ucuz olduğundan bide küçük cc
mondial in sitesinde 2005 in en çok satan motosikleti diyor ama doğrumudur bilinmez
bu sene bence yine mondial dir
Önemli olan sayı değil, işlevi
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
mondial dir kesin nede olsa ucuz ama bu markaları kategorilere göre ayırsak daha doğru bir sonuca ulaşabilirizz...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Ülkenin şartlarına en iyi Mondial cevap verdi geçen sene. Umarım gelecekte herkes daha iyi motosikletleri kullanacak kadar zenginler...
%100 mondıla heryerde mondıal 151 var
bisanın yenisini aldım 9 ay ömrü oldu. Hem de çukura girme aman vs..
10 senelik kinetix günde 20 kere çukura giriyor doğalgaz yapımı nedeniyle..
tıkı yok...topunun canı cehenneme...
abi ya mondial baya bi satıyo ucuzluğundan dolayı
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Bence Yamaha daha çoktur, nereye baksan mondial doğru ama nereye baksan YBR ?
asya yada modiladir...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
2. el de hondadır kesin.
sıfırda mondial diyorum, etraf b*k gibi mondial dolu.
Soda Ayran Cool
tabiki mondialdır çünkü bizimkilergibi 3liralık şeye 5 lira demiyolar apaçık ortada
ALINTI:
Mondial hedef büyüttü
Mondial motosikletlerinin bayileri Kuşadası Pine Bay otelde buluştu. Uğur Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Takmaklı şöyle dedi:
"Mondial motosikletlerin Türkiye ile ilk buluşmasında 65 bin adet motosiklet satışı ile 2005 yılında satış rekoru kırdık. Yurt içinde 150 bin, yurt dışında da 50 bin adet motosiklet satma hedefiyle 2006'ya da damga vuracağız."
Tüketiciye, ucuz ve kaliteli motosiklet sunmanın Uğur Mondial'in tek amacı olduğunu dile getiren Takmaklı, "Bu amaca uluşabilmek için Çin'deki üretimin her aşamasında 10 adet Türk mühendis ve teknik eleman ile 2 adet Çin'li mühendis bulunuyor. Üretim baştan sona kontrol ediliyor" dedi.
Milliyet Ege
cevaplarınız için saolun varolun::
arkadaşlar cevap yokmu cevap
mondiyaldır mondiyal...
not:espırık yaptım burda guluncek.
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)