scorpion exo 391 kullaniyorum ama motor yukselticegim icin kaski da yukseltmek istiyorum 10-15k arasi bi bütce ayirmam uygun olur mu agvnin kask tasarımları da ayri hosuma gidiyo ne almami önerirsiniz
scorpion exo 391 kullaniyorum ama motor yukselticegim icin kaski da yukseltmek istiyorum 10-15k arasi bi bütce ayirmam uygun olur mu agvnin kask tasarımları da ayri hosuma gidiyo ne almami önerirsiniz
15 veriyorsan hjc rpha 12 nin mat renklerinden almanı tavsiye ederim.ciddi güzel fiyatlara geldi türkiyeye kışa doğru rpha11imi emekli edip 12ye geçicem bende
inceliyecegim baska var mi onerin
bu paralara aklıma gelmiyor.15 bin tam zaten üst seviyeye çıkma fiyatı yada bir alt seviyede kalıyor.hani 20 desen çıkar çeşitlerde 15 de olmuyor o yüzden rpha12 diyorum sanırım 16 falan dı en son baktığımda.bu paralara daha iyi bir kask alma ihtimalin yok.rengini sevmezsen ona bir şey diyemem tabi bende renkli kasklar seviyorum mesela kullandığımda şu an bu
hocam motor olarak eger sport veya naked kullanacaksan benimde tavsiye edebilecegim hjc 12 olur. ama sari sayfali sitede yurt disindan getirilen arai veya shoei kasklar var. nxr2 aldim ben, 16 ya shoei de bulabilirsin. ama yurt disi olmasin diyorsan hjc 12.
hocam simdi baktim da düz shoeiler 20k felan o fiyata full carbon scorpion kask var onu almak daha mantikli degil mi
valla full karbon scorpionada bakmak lazım.yurt dışıda olur tabiki garantisi yok bunun.15i azcık aşarsan tavsiyem bu yoksa ucu açık
Scorpion covert fx,hx1,1400 ve r1 serileri guzel.
Bulabilirsen bell eliminator tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)