Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklette ki Titreşim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CL-X 700 Sport
    Herkese Günaydın
    Motosikletim cf moto 700 clx sport
    Geçenlerde yurt dışından hem aksiyon kamerası tutucu hem de telefon tutucu aldım sonrasında Sakarya'ya yaptığım yolculuktan sonra kamera görüntülerini izlediğimde yüksek bir titreşim olduğunu fark ettim merak edip telefonu tutucuya takıp kamerasını açtığımda onun da bir güzel titrediğini gördüm :D sizler bu konuda ne düşünüyor ve ya uyguluyorsunuz? Titreşimin kamera bozma olayı sadece elmaya özel bir durum mu ben android bir telefon kullanıyorum çünkü? Şimdilik bulduğum çözüm eski bir telefonu kendi telefonuma wifi ile bağlayıp navigasyonu öyle kullanmayı düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Telefonu kamera olarak kullanıyorsanız titremesi normal aksiyon kameraların özelliği bu titreşim engelleme özelliğinden dolayı titreşimsiz görüntü kayıt alması. Aksiyon kamera almanızı öneririm.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Telefon kameralarındaki optik sabitleme sisteminin bozulması elmaya has bir durum değil, ancak elmanın sistemi biraz daha farklı olduğu için daha hassas diyebiliriz. Lakin internet android telefonlarının OIS'i bozulan insanlar ile dolu.

Carplay vs gibi bir çözüme gitmeyeceksen en güzeli senin yaptığın gibi eski bir telefonu bu iş için ayırmak. Benim de ihtiyar bir 6S var, onu takıyorum, bozulursa bozulsun çok da fifi =)
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)