İyi forumlar arkadaşlar,
Sorum gayet basit Bajaj Pulsar N250 başlangıç motoru olur mu ve kullananlar varsa eğer servisi nasıl kronik sorunu var mı parça sıkıntısı var mı bilgilendirebilirseler sevinirim.
İyi forumlar arkadaşlar,
Sorum gayet basit Bajaj Pulsar N250 başlangıç motoru olur mu ve kullananlar varsa eğer servisi nasıl kronik sorunu var mı parça sıkıntısı var mı bilgilendirebilirseler sevinirim.
reis peki ns200 ve 250nk hakkında ne dersin alınır mı sorun çıkartır mı servisi fakan nasıldır
Bajaj da CF Moto da sorun çıkartabilir hocam. Bajaj'ın parçasını bulman daha kolay gelecektir ve bakımını yaptırman çok daha ucuza mâl olur. Kuralkan, Bajaj'ın eski model motosikletlerine bile (Benim eşek artık üretilmiyor ve yıllar oldu) hâlâ aktif olarak parça getiriyor.
CF Moto kullanıcıları en son parça sorunu yaşıyorlardı. Bir CF Moto kullanıcısından direkt yorum almak NK250 için daha doğru olacaktır.
30beygire kadar her motor olur.ancak bilincli kullanicilar icin bu tavsiyem.
kendini hazir hissetmeyenler,acemi oldugunu dusunenler 20 beygir civari kullansa daha iyi olur
Ns200 başlangıç motoru olur
şuan ns200 ve n250 arasındaydım ama tekrarsan ns200'e yöneldim daha önce hiç motor tecrübem yok bu yüzden daha kolay öğrenebilirim diye süşünüyorum.
ns200 n250 f250 bunların hepsi olur,
çok güçlü motorlar değiller,
ns200 kendini kanıtlamış iyi bir model ama artık yeni model olarak n250 üretiliyor, yakında devri sona erecektir muhtemelen.
bajaj bakım ve parça konusunda problem yaşamazsın, hem ucuza hemde çabuk halledersin ama neticede hint üretimi bir motosiklet (düşük cc ktm ler ile ortak platform), belirli arızalar ile illaki karşılaşırsın. ilave olarak şahsi tavsiyem cf ye bulaşmaman yönünde.
Hiç bir servise garanti vermem, o servis yeri gelir kötü olur yeri gelir iyi olur çünkü o servisin içini adı değil kişiler belirliyor. O kişilerde değişince bir kıymeti kalmıyor. Ns200 bu piyasanın Tofaşı neyse odur, parçası bol yan sanayisi ve orijinali bol. Kolay kolay arıza açmaz nispeten basit bir yapısı vardır.
Teşekkür ederim hocam sayenizde iyice netleşti kafamdaki motor.
Eğer sıfır alacak isen ns200 alma çünkü 2025 de elektonik göstergeli olanları geliyor şu an ki ler eski modellerin fiyatı düşer. n250 daha yeni bir motor.
hocam sıfır alıcam ama şuan değil ekim ortası gibi
hocam iyi diyorsun hoş diyorsun sadece üyelik tarihinden ne kadar motorsiklet bilgin olduğu belli oluyor ama yeni kasa ne zaman gelir belli bir tarih var mı
Bajaj'da sıkıntı yaşasanız bile çözecek servisleri bol ve motorun huyundan suyundan anlayan geniş bir kullanıcı kitlesi var. Gol yemezseniz bu motorlardan. Seçtiğiniz motor tabi ki başlangıç motoru olabilir, eğer Ekim ayında almayı planlıyorsanız o zamana kadar ekipmanları tamamlayıp kapalı alan hakimiyet eğitimi almanız sürüşünüze olumlu katkılar sağlayacaktır.
Teşekkür ederim hocam ama ekim ayında motor parası ancak birikiyor yarı peşin yarı senet/kredi kartıyla alacağım bunun dışında başlangıç için sizce kaç tl tutar full ekipman
teşekkürler hocam önerileriniz için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)