Merhaba şu an 12 aya kadar 0 faiz motor satışları var bende motor almayı düşünüyorum 23 yaşındayım 1.85 boyunda 83 kiloyum güzel önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 150.000₺
Merhaba şu an 12 aya kadar 0 faiz motor satışları var bende motor almayı düşünüyorum 23 yaşındayım 1.85 boyunda 83 kiloyum güzel önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 150.000₺
Vitesli: Bajaj Pulsar NS 125-200
Scooter: Rks Reale 125
hocam bajaj için ön ödeme istiyor ben direk karta alacağım onun için bajaj grubunu es geçiyorum.
ABS'li olması önemli bence başlangıçta ve daha sonrasında da çünkü abs'ye ne zaman ihtiyaç olacağı bilinmez, 100 frenlemede 99 kere iyi fren yapıp bir ani frende kendinizi yerde bulabilirsiniz. iki kere motordan düştüm ikisi de frenleme hatamdan dolayıydı. O yüzden yine bu bütçede abs'li RKS rz125 ve rz150 olabilir. Zontes orijinli motorlar yani kaliteli denebilir.
hocam qj srk 125r modeli hakkında düşünceleriniz nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
birde tvs apache rtr200
benelli 125s
tvs apache 200 iyi bir tercih olur bence aklıma gelmemişti ilk başta. qj srk 125r’ın biraz daha ne çıkacağı belli değil gibi. Hem 125’lik alırsan motoru değiştirme hevesi daha hızlı gelebilir büyütmek istersin belki 1-2 ay içinde. son olarak da srk’ya o paraları vermezdim şahsen, tvs parasının hakkı bir motor, tatmin eder diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)