Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Başlangıç motoru önerisi

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba şu an 12 aya kadar 0 faiz motor satışları var bende motor almayı düşünüyorum 23 yaşındayım 1.85 boyunda 83 kiloyum güzel önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 150.000₺

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trequartista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ VPS 125
    Vitesli: Bajaj Pulsar NS 125-200
    Scooter: Rks Reale 125
    xeno bunu beğendi.

hocam bajaj için ön ödeme istiyor ben direk karta alacağım onun için bajaj grubunu es geçiyorum.

Motosikleti
    QJ VPS 125
    ABS'li olması önemli bence başlangıçta ve daha sonrasında da çünkü abs'ye ne zaman ihtiyaç olacağı bilinmez, 100 frenlemede 99 kere iyi fren yapıp bir ani frende kendinizi yerde bulabilirsiniz. iki kere motordan düştüm ikisi de frenleme hatamdan dolayıydı. O yüzden yine bu bütçede abs'li RKS rz125 ve rz150 olabilir. Zontes orijinli motorlar yani kaliteli denebilir.
    xeno bunu beğendi.

hocam qj srk 125r modeli hakkında düşünceleriniz nedir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

birde tvs apache rtr200

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    benelli 125s

hocam o model bi arkadaşımda var bana bi ufak durdu motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Alıntı trequartista adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS'li olması önemli bence başlangıçta ve daha sonrasında da çünkü abs'ye ne zaman ihtiyaç olacağı bilinmez, 100 frenlemede 99 kere iyi fren yapıp bir ani frende kendinizi yerde bulabilirsiniz. iki kere motordan düştüm ikisi de frenleme hatamdan dolayıydı. O yüzden yine bu bütçede abs'li RKS rz125 ve rz150 olabilir. Zontes orijinli motorlar yani kaliteli denebilir.
    hocam tvs apache rtr200 ve qj srk125r hakkında bir bilgin var mı alınır mı

Motosikleti
    QJ VPS 125
    tvs apache 200 iyi bir tercih olur bence aklıma gelmemişti ilk başta. qj srk 125r’ın biraz daha ne çıkacağı belli değil gibi. Hem 125’lik alırsan motoru değiştirme hevesi daha hızlı gelebilir büyütmek istersin belki 1-2 ay içinde. son olarak da srk’ya o paraları vermezdim şahsen, tvs parasının hakkı bir motor, tatmin eder diye düşünüyorum.

Alıntı trequartista adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs apache 200 iyi bir tercih olur bence aklıma gelmemişti ilk başta. qj srk 125r’ın biraz daha ne çıkacağı belli değil gibi. Hem 125’lik alırsan motoru değiştirme hevesi daha hızlı gelebilir büyütmek istersin belki 1-2 ay içinde. son olarak da srk’ya o paraları vermezdim şahsen, tvs parasının hakkı bir motor, tatmin eder diye düşünüyorum.
    eyvallah sanırım tvs'yi alacağım

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ns 200 UG.

CF Moto, TVS olayına girme. CF moto dandik; TVS piyasası yok.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)