takoz yuzunden motor daha buyuk hasar gorur mu?
Reklamlar
-
Selam arkadaslar
Eski mesajları okurken motora takoz taktırmak isteyen arkadaslarin gonderdigi resimlere baktım.
aklımda soyle bir endise olustu, hizla gidiyoruz diyelim motoru yatirdik ve motor bu takoz ve benzer korumalari uzerinde suruklenmeye basladi. bu takozun yapisi kaygan bir maddeye benziyor.
neyse, normalde motor 20 metre suruklenip duracakken bu takozlar yuzunden 40 metre suruklenip bir duvara carpip param parca olmasin? kas yaparken goz cikartmayalim?
Reklamlar
-
Arkadaşim Sen En Ii Garantisi 60 I Geçerken Dikkat Et Yeter Motoru Bakima Filan Sokmayi Neden Denemiyosun
-
takozla ilgili bilgi verirmisiniz? nedir ne işe yarar! önemi ne teşekkürler...
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
foglamp51 adlı üyeden alıntı
Arkadaşim Sen En Ii Garantisi 60 I Geçerken Dikkat Et Yeter Motoru Bakima Filan Sokmayi Neden Denemiyosun
motorum yok ki
arastirma yapiyorum, hyosung basliginda takozun resimlerini gondermisler.
huyumdur bir sey almadan once iyicene arastiririm.
-
valla benim motordaki tek takoz üzerinde oturuyor.
-
arkadaşın anlatmaya çalıştığı takoz,yana yatmalarda motorun yere temasını engellemek amacıyla kullanılan takoz,motor titreşim takozu falan değil.yanlış anlaşılma olmasın
-
Motosikletin yan yatarak süklenmesi halinde (bilhassa naked & çıplak modellerde)
motor bölümünde alternatör kapağı vites pedalı vb parçaların darbe almasına engel olmak için konulan parça.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Motosikletin yan yatarak süklenmesi halinde (bilhassa naked & çıplak modellerde)
motor bölümünde alternatör kapağı vites pedalı vb parçaların darbe almasına engel olmak için konulan parça.
evet odur
sürüklenmeyi azaltıp motorun bir yere çarpmasını sağlayıp sağlamayacağını merak ediyorum.
-
surtunmeyi artirip mesafeyi uzatmaz o parca. Belki 20 cm ekler en fazla.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Bırak motor kayarsa kaysın dert etme,çünkü senden daha yavaş kayarsa senin ona çarpma veya önünde kalıp üstünden geçme ihtimalin var.
Eğer yolda giderken fren vb sebepten arkanız kayıp yanınıza gelmişse,gittiğiniz istikametin tersine motoru yatırabilirseniz şanslısınız.Aksi taktirde siz önde motor arkanızda sizi çiğneyip ezmek için kovalar hatta takla atıp üzerinize düşer.
Şimdi hala motorun kaymamasını istiyormusunuz?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler