Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıfır motorda montaj hatası ve servis umursamazlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs raider 125
    Merhaba 13 haziran 2024 tarihinde ABAYLAR autopia şubesinden sıfır mondial wing aldim motorda 50 kilometre sonra elektrik arizasindaj dolayı motora elektrik gelmemeye başladı kontağı çevirince tepki yoktu fakat akü baglantisindaki kablolari biraz sallayinca geldiğini farkettim bu şekil devam ettim ve yakin zamanda yol üstünde yine bu sorundan motor stop etti yani beni yolda birakti... Daha 400km de bir aylık bir motorun bu arizayi vermesini geçtim servisinin whatsapp hattina yazdığımda ariza randevusu dolu git başka yer bul gibi laubali tavırlarla motora bakmaktan kaçıyorlar. Farkli arkadasimin telefonundaj rodaj bakımı için yazdim tabi efendim buyrun hemen yarina randevu verelim 1000tl ücreti var gibi yuzsuzlukle cevap verdiler) sizce ne yapmam gerekiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Akü kutup başlarını sıkmalısın.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Bayii'nin iç sesi ; ' altı üstü 50 lik almıssın bizidemi satın alıcan ' ( üzgünüm ama olan bu ) Motosiklet dünyasına hoşgeldin.
    selsa ve espresso bunu beğendiler.

Bergson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Güzel bir avukat tutup öncelikle tespit talepli başvuru daha sonrada sıkı bir tazminat ya da iade .Sen bakma buralarda yazanlara. Olaylar anlattığın gibiyse iyi bir avukat ile 50 cc lik diye küçümsenen motosikletten dünyanın tazminatını alabilirsin. Bilgin olsun.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı Bergson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir avukat tutup öncelikle tespit talepli başvuru daha sonrada sıkı bir tazminat ya da iade .Sen bakma buralarda yazanlara. Olaylar anlattığın gibiyse iyi bir avukat ile 50 cc lik diye küçümsenen motosikletten dünyanın tazminatını alabilirsin. Bilgin olsun.
    türkiye'de mi?

3-4 yıl sürecek davada dünyanın tazminatıyla bi market alışverişi yaparsın.
    fazil ve dundanbiri bunu beğendiler.
    mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü

Motosikleti
    Tvs raider 125
    Keşke nasıl yapacağımı bilsem abi )

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Memlekette sıfır motor bile almak ızdırap hocam allahtan bunlara güvenip pahalı bir şey almamışım çünkü direkt randevu yok çekiyorlar

R4DON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yapılacak şu: Cebinden parasını verip ne sorunu varsa yaptırıyorsun ardından hızlıca elden çıkartıyorsun sonrada bidaha çin malı motosiklet almıyorsun. Bu kadar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)