HJC Kask Bedeni Konusunda Kararsızlık
Reklamlar
-
29 Haziran 2024, 16:19
Arkadaşlar HJC F70 kask satın almak istiyorum. Ama İstanbulda L beden dışındaki bedenleri bulamadım. Kafamın ölçüsü 56,5 cm ve her iki kaskın bedenlerinin aynı olduğunu düşünüp HJC C70 kaskın M ve L bedenini denedim. M bedenine kafam aşırı zor giriyor ve kafamdan tek başıma çıkartamıyorum. Bunun dışında yanaklarımı da çok sıktığı için yanak etlerim dişlerime bayağı değiyor. C70 ve F70 in L bedenlerini yine kafama takabiliyorum. Ama kaskı sabit tutup kafamı sağa sola biraz çevirebiliyorum. F70 in L bedenini alsam ileride çok bollaşır mı sizce? Şu anda MT Targo L beden kask kullanmaktayım 4 yıldır. Pedleri arada makinede yıkıyorum. Süngerler çok ufaldığı için kaskı taktığımda kafam içinde dans ediyor adeta. Rüzgarlı havalarda kafam sallanıyor biraz ve motorun gidişine de etki ediyor haliyle. Sizin öneriniz nedir HJC marka kaskta beden konusunda?
Reklamlar
-
29 Haziran 2024, 17:44
Kaskı deneyip almanızı öneririm. Aynı markanın bir modeli kafanıza tam uyarken başka bir modeli hiç uymayabilir. Kafa yapınıza göre bazı marka modellerde hiç rahat hissetmeyebilirsiniz. Örneğin Schubert kasklar benim kafa yapıma asla uymuyor, çok almak istesem de asla satın alamıyorum:/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)