Bravo İsmet abi. Eşinize de ayrı bir bravo ama bravonun büyüğü eşinize sizinle birlikte bu yolculuğa çıkam güveni verdiğiniz için size.
Diyebileceğim her şey burada başkaları tarafından denmiş.
Benim sizden beklentim bu gezinin eşinizin tarafından bir özetini okumak ya da yutube videosu da olur, siz kamerayı alın eşiniz konuşsun anlatsın, biz de eşlerimize
göderelim o videoyu.
Daha nice gezilere.
Canlı yayın yapacağım diye söz vermiştim fotoğraftan da anlaşılacağı üzere sisten göz gözü görmüyordu. O sebepten yayın yapamadım.
Kusura bakmayın.
Fırsat bulursam yapmaya çalışacağım.
Gerçekten tebrik ederim. Hemen her yerde özellikle büyük gsci abilerin olduğu ortamlarda örnek gösterdiğim bir insan oldunuz. Bana da büyük cesaret verdiniz. Umarım ben çıkana kadar tur videolarını izleme şansımız olur çünkü son rötuşları o videolara göre yapmak istiyorum.Tekrardan tebrikler.
İsmet aşağıdaki resmi cuma günü Finlandiya'nın orta kesimlerindeyken göndermişti.
Şehir dışındaydım ve telefondan bir türlü yüklemeyi beceremedim.
Bir adam bu kadarmı ince düşünceli olur.
Özlem hanımın gıkını çıkarmadan oralara gitmemesine şaşmamak gerek...
.
.
İsmet, kusura bakma ancak yükleyebiliyorum.
.
.
Şu an bulundukları konum. Yani Nordkapp...
.
.
.
.
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
İsmet Şanlı eşi Özlem hanımla birlikte Nordcapp'ta meşhur kürenin önünde...
İsmet beyi tebrik ederken Özlem hanımı unuttum.
Özlem hanımada ayrı bir tebrik... O kadar yolu artçı gitmek kolay değil...
Müthiş vallahi helal olsun.
Biz de incelik biliyoruz ama bırak papatya demetini (öyle bir merakı olduğundan değil de lafın gelişi) pırlanta demeti versem, benim hatun bırak 125cc'yi Tuareg'le Nordkapp'a gelmez. =)
Çok mutlu oldum ya, Türkiye turunda senle ezmeye ekmek bandık abi izlerken, videoları merakla bekliyorum.
Kazasız belasız sürüşler
Aynı dertten müzdaribiz. Kuzey planı için hanıma diyorum beraber gidelim yok 12 yaşında oğlana diyorum birlikte gidelim kamp yaparız yok.(düşünüyorum o yaşlarda babam bana böyle bir teklifde bulunacak dünyalar benim olurdu ya, Kuşak çatışması dedikleri bu olsa gerek ) Üstelik de daha yüksek cc bir motosikletle. Özlem hanımın belkide İsmet beyden daha fazla takdiri hak ediyor.
İsmet abi öncelikle selamlar hanımınla senin kürenin önündeki fotoğrafını görünce sanki kendi sevdiğim kızla birlikte oraya 2 teker gidip, otorupta fotoğraf çekinmişiz gibi sevindim ve mutlu oldum
Allah huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Kalbi Kırık Ölmek...
İsmet bey sanırım dönüşe geçti...
Tekrar aşağı doğru iniyorlar.
Şu an müze önünde görünüyor.
Al benden de o kadar!
Bende hanıma aynısını söylüyorum, ne yapicaz orda diyo.
Kizima söylüyorum (kendi motoru var) ne işimiz var orda buz gibi yerde diyor.
Düşünüyorum haksız da değiller.
Kuzey ülkelerinde yaşayanlar için nordkapp galiba ilginç gelmiyor düşünüyorum.
O zaman diyorum ki : hadi gel alplere gidelim, kuzey italya alplerine stelvio falan gidelim diyorum.onuda istemiyor.
Çocuklar hiç bir şey istemiyor.
Bizim zamanımızda öyle bir şey deseler yürüyerek gitmeye bile raziydik
Harikasın İsmet abi , ikinci denemende başardın hepimizi mutlu ettin. İçimizden bizden biri olarak hep benimsedik seni , sıradan bi gezgin değilsin bizim için. Senin şu hedeflerinin hayallerinin bir tutamı bile bende olsa yeter
Umarım dönüş yolunda aynı keyif ve heyecanla geçer. Döndükten ve dinlendikten sonra gezin için bi sunum yapmanı çok isterim. Sevgiler.
Arkadaslar Ismet beyden haber varmidir ?
Sistem en son dün aksamki konumunda takili kalmis güncellemiyor.
İstanbulda görüşürüz demiş son videoda sanırım İstanbul a gelene kadar yazmayacak.
Nordkapp'a ulaştılar biliyorsunuz.
Takip cihazı kapalı.
Hergün görüşüyoruz.
Dönüşü, İstanbula gelince kendisi yazacak.
Ya aslında bizim de anlayış göstermemiz gerekiyor. Nasıl ki hatun benim motoruma karışmıyorsa, ben de onun motor zevki olmamasına karışmıyorum. Sırf beni mutlu etmek için istemediği bir eziyete girmesini istemem ki bence artçılık dünyanın en sıkıcı şeyi. Ben kafayı yerim :D
Bir de ideal hayali kuracaksak hiç benim motoruma ağırlık yapmasın kendi motoruyla gelsin :D
youtube.com/@bisuruyorum
benim de 12 yaşında kızım var 3 yıldır her yıl 1 hafta kamplı tatile gideriz diyorki baba her yaz 1 hafta çadır tatili yazıyorum sana sakın unutma haberin olsun
önümüzdeki yıl orhun kitabelerine tanrı dağlarına gitmek istiyorum bakalım nasıl olacak kızımı da götürsem süper olur kendisi aşırı milliyetçi TÜRK^çü ATATÜRK'çü çok sevinir ama o kadar yolu artçı olarak kaldırabilir mi bilmiyorum
bir yere gideceğimiz zaman ya baba afrika ile mi gitsek acaba diyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)