Kazasız belasız keyifli sürüşler.
hayırlı yolculuklar.iyi tatiller kazasız belasız
Bu yolculuğun size ve ailenize pekçok güzel şey katmasını ve yıllar sonra bu yolculuğu anarken "iyi ki yapmışız" demenizi diliyorum.
Giderek uzaklaşmaya başladığım forumda güzel bir başlık gördüm sayenizde. Şimdiden tebrik ederim. Gezgin olmak için yüksek hacimli yürek sahibi olmak gerektiğini ortaya koydunuz. Eşiniz ile birlikte gitmeniz süper olmuş. Güzel bir yol hikayesi artı güzel bir aile hikayesi izleyeceğiz sanırım. İyi dileklerimiz sizinle beraber olacak. Yolunuz açık, rotanız keyifli olsun.
Selam İsmet dayı. Bugun 16:00 civarında mahmutbey gişelerden geçerken gördüm sizi, Hayırlı yolculuklar
İsmet,
İyi yolculuklar...
Haberlerini bekliyor olacağım.
İsmet abi
Hayırlı yolculuklar
Kazasız belasız
Tertemiz eğlenceli yollarınız olsun
Takipteyiz.
Saygılar.
Kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Paylaşımlarınızı bekliyoruz youtube'da.
Maşallah çok güzel gidiyor ama 30-70 hız arası 300 km ye yaklaştı. Radievo civarında, Takip cihazı gerçekten çok müthiş markası neydi biliyor musunuz
İsmet abi iyi yolculuklar. Benim de anne tarafım Kırcaali göçmeni. iki sene evvel oradaki akrabaları ziyaret etmiştim. Çok keyifli yerler.
İsmet dün Romanyaya giriş yaptı.
Fakat Bulgaristandan aldığı ve tüm Avrupada çalışır denilen sim kart Romanyada çalışmıyormuş.
Çaresine bakacağını yazmış.
Karı koca keyifleri yerindeymiş.
Herkese selam ederler.
Sabahki konumları aşağıdaki gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Az önce whatsap üzerinden İsmet aradı.
Romanyada mola vermişler.
Takip cihazının sim kartını telefona takınca, telefonda internet çalıştı.
Muhtemelen takip cihazı 2g ve Romanyada 2g çalışmıyor olabilir.
Macaristanda bir kere daha kontrol edecek.
Bu arada İsmet çok keyifliydi.
Tabi sen keyiflisinde eşin nasıl deyince kamerayı eşine çevirdi.
Ne yalan söyleyeyim İsmetin eşi çoooook daha keyifli ve mutlu görünüyordu
Aşağıdaki konumu İsmet gönderdi. Paylaşıyorum.
Not : İsmet bey yerine daha hızlı yazabilmek için direkt kendi aramızdaki konuşurken kullandığım şekilde İsmet diye hitap ediyorum.
Abi hangi motorla yolculuğa çıktı? Bilgisi olan var mı?
Falcon Meksico 150 ile çıkıyor olması lazım.Daha önce Falconun 100 lük bir motoru vardı.Falcon İsmet abiye yeni motormu verdi uygun fiyatlımı verdi tam hatırlamıyorum.Fakat marka için güzel tanıtım.Bence Nortkanp gezisine sponsor olmaları gerekir.Yada gidip gelirse sorun olmazsa sonrasında olur.Ben okadar güveneceklerine ihtimal vermiyorum motorlarına.
İsmet abi Konuyu ve forumdaki diğer abi, kardeşlerimin yazdıklarını okuyunca senin adına çok sevindim şu sıralar iş hayatının stresi biraz yorup kötü etkilediğinden foruma çok giremiyorum ama 1-2 hafta sonra ilk girişimde de böyle bi konuyu görüp okumak beni çok keyiflendirdi Tekeriniz düz bassın yengeyle sağ salim gidin gelin inşallah <3
Kalbi Kırık Ölmek...
Yürü be İsmet abi !
Anlık olarak foto / video paylaşılan bi portal varmı abi ) inst, face sayfası ) gibi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)