Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsiklet Tavsiyesi

REKLAM ALANI

Merhabalar Abilerim, ablalarım, kardeşlerim motorsiklet alımı arifesindeyim ama kafam şuanda çorba olmuş durumda bu yüzden siz tecrübeli grup üyelerinden tavsiye rica ediyorum.
    Şöyleki ;
    - Kullanım amacım %90 günlük toplam 50km işe git gel için kullanacağım(ileride uzun yol içinde kullanacağım)
    - 200-250cc arasında tercih edecegim.
    - Tarz olarakta normalde Chopper istiyorum ama malum ülkemizde bu cc ve sınıfta Chopper sıkıntısı var. Super Sport haricindeki tarzlarada sıcak bakıyorum ama gönlüm Chopper dan yana
    - Antalyada kullanacağım özellikle servis/usta ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşamamak istiyorum.
    - Nevada 250 hoşuma gitti ama yedek parça ve usta konusunda çok sıkıntılı diyorlar. Dominar 250D diğer hoşuma giden bir model ama taksitle alacağım için 215k gibi bir fiyata geliyor ve 1 sene sonra satmak istesem (alırsam uzun süre kullanırım ama) bu fiyata değer mi kafamı kurcaliyor.

Şuanda gönlüm 250cc Chopper diyor ama aklım 200-250Cc Naked, Touring, Enduro vs. sıkıntısı kullanacak bir makine al diyor. Biraz çorba yaptım gibi ama kafamda şuanda böyle . Siz değerli grup üyelerinin tavsiye ve görüşlerini bekliyorum.

Şimdiden değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trequartista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ VPS 125
    rksnin bu sene getirdiği QJ motorun SRV125 ve SRV250 tercih edilebilir bence. Avrupada da satılan motorlar.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    senin kullanımına en uygun motor, scooter. al 2. el temiz bi scooter, dünya varmış dersin. bagajın var, vites yok, günlük kıyafetle sırıtmaz... fıtı fıtı gider gelirsin.

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    işe git gel scooter daha uygun.vitesli istiyorsan gonlunde chopper varsa al.yoksa naked kullanımı daha kolaydır

250 lik cruiserlerın çoğu hemen hemen aynı o yüzden dış görünüş olarak bakarsak bence en güzeli musatti kai zen he ama şehir içi işe git gel kullanımda bende naked veya scooter öneririm.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı Eren AKD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 lik cruiserlerın çoğu hemen hemen aynı o yüzden dış görünüş olarak bakarsak bence en güzeli musatti kai zen he ama şehir içi işe git gel kullanımda bende naked veya scooter öneririm.
    musatti daha önce hiç dikkat etmemiştim ben, görünüş olarak epey güzel işler çıkartmışlar da, dark pov gibi cüsseli bir modeli niye 400 değilde 250 cc yapmışlar o garip.

Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    musatti daha önce hiç dikkat etmemiştim ben, görünüş olarak epey güzel işler çıkartmışlar da, dark pov gibi cüsseli bir modeli niye 400 değilde 250 cc yapmışlar o garip.
    Kesinlikle katılıyorum dark pow u gördüğümden beri 25hp 28nm torkun nasıl o cüsseyi taşıyacağını düşünüyorum, fiyat bandı olarak japonlarla aynı fiyatta olduğunu düşünürsek yeni bir marka ve model için yanlış bir strateji Türkiye'de.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler