Merhabalar Abilerim, ablalarım, kardeşlerim motorsiklet alımı arifesindeyim ama kafam şuanda çorba olmuş durumda bu yüzden siz tecrübeli grup üyelerinden tavsiye rica ediyorum.
Şöyleki ;
- Kullanım amacım %90 günlük toplam 50km işe git gel için kullanacağım(ileride uzun yol içinde kullanacağım)
- 200-250cc arasında tercih edecegim.
- Tarz olarakta normalde Chopper istiyorum ama malum ülkemizde bu cc ve sınıfta Chopper sıkıntısı var. Super Sport haricindeki tarzlarada sıcak bakıyorum ama gönlüm Chopper dan yana
- Antalyada kullanacağım özellikle servis/usta ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşamamak istiyorum.
- Nevada 250 hoşuma gitti ama yedek parça ve usta konusunda çok sıkıntılı diyorlar. Dominar 250D diğer hoşuma giden bir model ama taksitle alacağım için 215k gibi bir fiyata geliyor ve 1 sene sonra satmak istesem (alırsam uzun süre kullanırım ama) bu fiyata değer mi kafamı kurcaliyor.
Şuanda gönlüm 250cc Chopper diyor ama aklım 200-250Cc Naked, Touring, Enduro vs. sıkıntısı kullanacak bir makine al diyor. Biraz çorba yaptım gibi ama kafamda şuanda böyle . Siz değerli grup üyelerinin tavsiye ve görüşlerini bekliyorum.
Şimdiden değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.