Nasıl bir cevap bekliyordunuz? Mesela ben bir soru sorayım; "naked motosiklet önerebilir misiniz?" böyle bir soruya insanlar ne cevap versinler? Boş soruya boş cevap alırsınız.
Ödevinizi biraz çalışıp daha etkili "açık bir kask istiyorum, benim için şu şu özellikler önemli, bütçem en fazla şu kadar, x markasının y modeli ile a markasının b modeli arasında kaldım, bunlardan hangisini veya aynı ihtiyacı karşılayacak başka bir marka model önerebilir misiniz?" diye sormuş olsanız, eminim öyle bir yaklaşıma maruz kalmazdınız. (Yani Vespa marka kask sormak nedir yahu? Artık aramızda olmayan bir eski bir üyemizin deyimiyle "Amatörlük" - bu direkt size değil ortaya bir şaka anlayan anlar...)
@espresso ve naçizane ben 50+ yaşta insanlarız Z kuşağı tarzı "armut piş ağzıma düş, beynim çok değerli, onu yoramam" tarzı soru ve yaklaşımlar görünce ajite oluyoruz, yaşımıza verin, kusura bakmayın.
(Allah da Z kuşağından razı olsun, sayelerinde daha en az 10 yıl iyi para kazanacağım gibi duruyor...)
Ben ilk mesajında saçma bir konu açan arkadaşlardan da oldukça nem kapıyorum bu arada. Direkt trol etiketini yapıştırıyorum. Bu mesajı da başkası okur da faydalanır diye yazdım.