Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dominar 250 Stop etme sorunu

REKLAM ALANI
    MrOzata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Öncelikle cümleten S.a

2. el aldığım domi 250 motorum aralık 2023 trafiğe çıkışlı anlık 4200 KM'dir şu ana kadar 2 kere başıma stop etme sorunu geldi

şehir içinde 1 - 2 saat sürdükten sonra trafikte ışığa yaklaştığımda durmak için vites düşürürken 2 de veya 2 den 1 e indiridiğimde motor stop ediyor ve çalışmıyor ilk seferinde 5-6 dakika motoru kapatıp bekledikten sonra çalışmıştı, 2.seferde ise tam yarım saat sonra çalıştırabildim çekiciyi aramak için numarayı tuşladım tam aricam ulan dedim son bi kez deniyim belki çalışır marşa bastım çalıştı o an şerefsiz

internette araştırınca domilerde kronikmiş bu bin tane kişide böyle stop etme sorunu varmış 2 hafta sonra bakıma götürücem motoru servise orda söylicem ustaya böyle böyle diye umarım hallolur sonuçta ilk motorum ve böyle sıkıntılar çıkarması ekstra üzüyo :')

Daha önce başına böyle bir sorun gelen var mı ? veya başına böyle bi sorun gelipte serviste işini çözdürüp tamir ettirebilen var mıdır aranızda ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    Çetin motora götür garanti işlerine onlar bakıyor genel olarak tps sensörü sende ki problem sanırım. Kroniğinden geçilmiyor dominar maalesef

MrOzata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı Yobaaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çetin motora götür garanti işlerine onlar bakıyor genel olarak tps sensörü sende ki problem sanırım. Kroniğinden geçilmiyor dominar maalesef
    Bir arkadaşımda 0 aldığı motorunu hep oraya götürmüş çok memnun ustalardan ve servisten 2 hafta sonra birlikte götürücez motorlarımızı umarım çözülürde daha fazla başımı ağrıtmaz bu durum
    Kalbi Kırık Ölmek...

Motosikleti
    MT 25 ABS 2023
    japondan şaşmıcan kardeş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)