22.06.2024 - Salda gölü gezim ve yolda kalmam
Reklamlar
-
23 Haziran 2024, 22:15
idris35 adlı üyeden alıntı
Bu kadar çok kilometre yapan biri için 4 silindir mantıklı değil.
Salı günü 2 tl zam geliyor benzine.
aslan besleyen fuslan besleyen =))
Makul bilek hareketleriyle gidince 4,5-5l arasında geziyor uzun yolda süratli şekilde.
@Cyan
Tamam işte GSXS1000 çiçek gibi olur =)
Reklamlar
-
23 Haziran 2024, 23:00
killingroad adlı üyeden alıntı
...
@Cyan
Tamam işte GSXS1000 çiçek gibi olur =)
O da şehir içi için abartılı biraz. 3 silindir güzeldir.
-
23 Haziran 2024, 23:35
Cyan adlı üyeden alıntı
O da şehir içi için abartılı biraz. 3 silindir güzeldir.
STRS öneririm ama evropalıdan çekinir diye bişey demiyorum =))
-
23 Haziran 2024, 23:40
O da yola gitmez pek. Bakalım zaman ne getirecek?
-
24 Haziran 2024, 09:08
Abi vallahi helal olsun sana benim dominarla beylikdüzünden sarıyere sürdüm 50 Km yol çok bişey değil, motoru bi stop ettim ellerim titreşim yüzünden öyle bir uyuşmuş ki dedim herhalde ellerim koptu düştü
Şaka bir yana 2 Hafta sonra istanbuldan Tekirdağa arkadaşlarla yol yapıp bi köfte yiyip dönücez ilk uzun yol deneyimim o olucak gibi hadi hayırlısı
-
24 Haziran 2024, 10:20
MrOzata adlı üyeden alıntı
Abi vallahi helal olsun sana benim dominarla beylikdüzünden sarıyere sürdüm 50 Km yol çok bişey değil, motoru bi stop ettim ellerim titreşim yüzünden öyle bir uyuşmuş ki dedim herhalde ellerim koptu düştü
Şaka bir yana 2 Hafta sonra istanbuldan Tekirdağa arkadaşlarla yol yapıp bi köfte yiyip dönücez ilk uzun yol deneyimim o olucak gibi hadi hayırlısı
ilk uzun yol deneyiminizi Tekirdağ yolu gibi kalabalık yolda yapmayın yorulursunuz.
Bizim köfte rotasında yapın. Çatalca Subaşı köyü var google haritalardan çıkıyor oradan başlayıp haritalarda "Eski Kırklareli - İstanbul yolu" olarak görünen yoldan gidip Subaşı Saray arası yol güzel, Saray'dan da Ahmetbey Kasabasına gidin, Ahmetbey köftecileri Tekirdağdakinden daha iyidir.
-
24 Haziran 2024, 10:28
espresso adlı üyeden alıntı
ilk uzun yol deneyiminizi Tekirdağ yolu gibi kalabalık yolda yapmayın yorulursunuz.
Bizim köfte rotasında yapın. Çatalca Subaşı köyü var google haritalardan çıkıyor oradan başlayıp haritalarda "Eski Kırklareli - İstanbul yolu" olarak görünen yoldan gidip Subaşı Saray arası yol güzel, Saray'dan da Ahmetbey Kasabasına gidin, Ahmetbey köftecileri Tekirdağdakinden daha iyidir.
Hocam biraz bakındım şimdi google mapsden arkadaşlarla tam gideceğimiz noktayı belirlememiştik zaten ama sizin dediğiniz yerlerde güzel gözüküyor özellikle dediğiniz yollara bakarak rota oluşturmaya çalışıcam gidiceğimiz zaman
Teşekkür ederim önerileriniz için
-
24 Haziran 2024, 10:55
Cyan adlı üyeden alıntı
O da yola gitmez pek. Bakalım zaman ne getirecek?
either intake or gömmek =)
Yok işte tam orta yol sport touring. Speed Triple RR diyeceğim o zaman ama @tommy'nin motora o parayı vermem diyeceğini tahmin ediyorum =)
bu arada GSXS1000 şehir içinde de fazla üzmez, İzmir'de işe motorla mı gidiyor bilmiyorum ama, zaten İstanbul gibi bir trafiği olmadığı için bana cincik uyar gibi geldi. Yakın arkadaşımda vardı, MRA cam taktı, sonra arka yan çanta demiri taktı, uzun yola gideceği zaman takıyordu sonra çıkarıyordu. Canavar gibi gezdi de, it köpek gibi gazlanıyor da, bana konforsuz da gelmemişti. Daha da övebilirim GSXS'im gelmiş :D
ama yeni kasası çok leş geliyor gözüme :(
-
24 Haziran 2024, 20:35
Bu işler biraz alışma biraz da antrenmanla ilgili. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Çekinmekten ziyade Triumph ya da Moto Guzzi'ye sıcak bakıyorum. Hatta Aprilia Caponord 1200 bile aslında tam f/p şu an. Ne yazık ki kullanmakta olduğum şu motoru 150.000 km'ye getirme hedefim var, o zamana kadar başıma ne işler açar bilemiyorum, zaten benimkinden 40-50000 düşük km.liler 130.000 TL'ye alıcı bulamıyorken ben bu motoru hiç satamam, satmakla da uğraşamam. Kasko yapsalar ertesi gün çaldırtacağım.
-
24 Haziran 2024, 21:59
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu işler biraz alışma biraz da antrenmanla ilgili. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Çekinmekten ziyade Triumph ya da Moto Guzzi'ye sıcak bakıyorum. Hatta Aprilia Caponord 1200 bile aslında tam f/p şu an. Ne yazık ki kullanmakta olduğum şu motoru 150.000 km'ye getirme hedefim var, o zamana kadar başıma ne işler açar bilemiyorum, zaten benimkinden 40-50000 düşük km.liler 130.000 TL'ye alıcı bulamıyorken ben bu motoru hiç satamam, satmakla da uğraşamam. Kasko yapsalar ertesi gün çaldırtacağım.
Kasko yapmıyorlar mı?
150'bin olmadan çalınmasın.
-
24 Haziran 2024, 22:02
espresso adlı üyeden alıntı
Kasko yapmıyorlar mı?
150'bin olmadan çalınmasın.
Eski motora kasko olmuyor. Yapsalar hem motoru çaldırdığımı söyleyip kaskodan para alacağım hem de İstanbul'da ustama motoru parçalatıp yedek parça satışından faydalanıp sigorta dünyasını dolandıracağım.
-
25 Haziran 2024, 06:29
Benim scooter 400 cc olmasına rağmen tek silindir. Tek silindirlerin titreşimli olacağı söyleniyor. Ben yakın zamanda 140-150 km hızlarda 300 km yol yaptım. Şehir içinde de titreşim hissetmiyorum, kısa mesafe olduğu için diye düşünüyordum. Uzun yolda da titreşim hiç hissetmedim. Hadi motosikletten anlamıyorum diyelim ama 1 saat falan durmadan kullandığım da oldu hiç-bir yerim de uyuşmadı. Ben mi şanslıyım yoksa hislerim mi zayıf bir anlam veremiyorum. Tek silindir motosiklette zerre titreşim hissi yok bende.
-
25 Haziran 2024, 06:32
jonvolkan adlı üyeden alıntı
Benim scooter 400 cc olmasına rağmen tek silindir. Tek silindirlerin titreşimli olacağı söyleniyor. Ben yakın zamanda 140-150 km hızlarda 300 km yol yaptım. Şehir içinde de titreşim hissetmiyorum, kısa mesafe olduğu için diye düşünüyordum. Uzun yolda da titreşim hiç hissetmedim. Hadi motosikletten anlamıyorum diyelim ama 1 saat falan durmadan kullandığım da oldu hiç-bir yerim de uyuşmadı. Ben mi şanslıyım yoksa hislerim mi zayıf bir anlam veremiyorum. Tek silindir motosiklette zerre titreşim hissi yok bende.
Maxiscooterler farklı, onlarda normal bir motosiklet kadar titreşim olmuyor.
-
25 Haziran 2024, 11:29
Helal olsun valla, Çerez niyetine 1000 km yapıyorsun. Bence bu bir yetenek.
-
25 Haziran 2024, 12:02
-
26 Haziran 2024, 10:34
tommygun adlı üyeden alıntı
ER6'dan para gelmeyecek bunu kabullenmişsin zaten. Hatta belki satma dursun, yanına yeni motorunu al, bunu osbirlik olarak revize edersin cilalar parlatırsın falan filan.
Caponord gerçekten çok güzel fiyata alınabilecek bir motor. Uzun vadede başına açabileceği en büyük iş de kabaca €500 sıkışmasıyla halledililiyor, onun dışında gerçekten taş gibi makina. 10cm uzun olsaydım kaçırmazdım ama bana fazlaca büyük geldi, ama o cüsseyle öyle bir kıvraklık dibimi düşürmüştü benim. Mandello V100'den de daha sağlamdır muhtemelen =) V85 falan çok daha sağlam makinalar, ama hava soğutma bana göre değil =)
Bi STRS dene, rüzgar kısmı seni üzebilir belki, ama üzmezse cinnncik gibi makina.
-
29 Haziran 2024, 19:24
moto morini siemmezzo scr. sen buna bir bak
senin motorun bloğunu kullanıyormuş sanırım, yabancısı değilsin
-
29 Haziran 2024, 20:06
Tommygun motor arıza yaptı dediğine pişman olmuş olmalı
Herkes motor için akıl veriyorda para var mı diye soran yok
Bende akıl vereyim.Bir versys 1000 nin üstüne makine tanımam.
Üstelik ikinci eller ucuz çünkü tutulmuyor.
Hocam köpekli başlıkta biraz atıştık ama izmirden günübirlik yolculuk için arkadaş lazımsa yardımcı olurum
Bu arada makinayı baktırdınız mı ?
-
29 Haziran 2024, 20:18
John Carmack adlı üyeden alıntı
Tommygun motor arıza yaptı dediğine pişman olmuş olmalı
Herkes motor için akıl veriyorda para var mı diye soran yok
Bende akıl vereyim.Bir versys 1000 nin üstüne makine tanımam.
Üstelik ikinci eller ucuz çünkü tutulmuyor.
Hocam köpekli başlıkta biraz atıştık ama izmirden günübirlik yolculuk için arkadaş lazımsa yardımcı olurum
Bu arada makinayı baktırdınız mı ?
Farklılıklar, farklı fikirler çeşitliliktir ve güzeldir. Atışsak da gezelim atışmasak da gezelim. Bu hafta iş amaçlı çok yoğundum ve Pazar'dan beri motora binmiyorum, yarın sabah erken bir ufak tur atıp gözlemleyeceğim ama hem İstanbul hem de İzmir'de yeni tanıştığım ustam yakıt kirliliğinden kaynaklı olduğundan şüpheleniyor. Üşenmesem depo ve depo filtresi temizliği yapacağım. Sorunu yine çözemezsem o zaman duruma bakacağım. Aslında motorumu çok seviyorum ve çok memnunum, ahım şahım bir şey değil ama her türlü beni mutlu edecek kadar "ben"
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
moto morini siemmezzo scr. sen buna bir bak
senin motorun bloğunu kullanıyormuş sanırım, yabancısı değilsin
Evet, benim bloğun gücü düşürülmüş klonu. Muhtemelen güzel de bir motordur ama çok sık uzun yol yapıyorum, bu Morini ile o rüzgarlarda çok rahatsız olurum. Bir de motorumu bir gün yenilersem az daha kuvvetli bir şey almak sanırım daha sağlıklı olacaktır.
-
29 Haziran 2024, 21:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)