Arkadaşlar scooter'ım var 110cc vergiye tabi. Bu vergiyi ödemediğimiz süreçte faiz ekleniyor buraya kadar sıkıntı yok. Peki bu vergiyi ödemek için sınırlı süreye mi sahibiz? Gecikirse faiz binmesi haricinde ne olur? Saygılar efenim.
Arkadaşlar scooter'ım var 110cc vergiye tabi. Bu vergiyi ödemediğimiz süreçte faiz ekleniyor buraya kadar sıkıntı yok. Peki bu vergiyi ödemek için sınırlı süreye mi sahibiz? Gecikirse faiz binmesi haricinde ne olur? Saygılar efenim.
Muayene yaptıramazsınız, noterde satış yapamazsınız.
2013 yılından bu güne kadar hiç vergisini ödemediğim bir kamyonetim var... eski bir kamyonet... 6 ayda bir 300 lira vergi geliyor ve ben ödemediğim için 450 liraya kadar çıkıyor ve kalıyor öyle...
kanunen vergi borçları %50 artar ve öyle kalır. daha yükselmez.
zevk için ödemiyorum, param var ama haraç vermekten hoşlanmıyorum, gitsinler başkalarından haraç kessinler. onun bunun çocukları, soysuzlar.
mehmet şimşek bizzat polis eşliğinde ödemedğin vergiyi alır.yani olay artık buna geliyor muhtemelen bu olacak benimde 2 adet motorun ocak vergisi ödenmedi temmuz geldi etti 4
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Cep dolana kadar bi süre daha idare edebilirim o halde :D
Sayin Bay Fatih.met Uslubun cok kötü ve igrenc, sen motorcu olamazsin, olmamanda gerekiyor,görüs ve düsüncelerin seni sahsiyet ve karakterini yansitmak icin son derece uygun bir tarif,baska ne söylelenebilirki sözün bittigi yer herhalde burasi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)