Dostlar kaskımı değiştirmek istiyorum ancak karar veremedim bir öneride bulunur musunuz?
Dostlar kaskımı değiştirmek istiyorum ancak karar veremedim bir öneride bulunur musunuz?
Givinin bir modeli vardı ismi aklımda değil. Dahili güneş vizörü + yedek vizörle geliyor. Ek olarak pinlock da çıkıyor kutusundan. Görünüş olarak da baya cix duruyor. Fiyatı 8000tl civarıydı en son.
amaan zaten 125cc hiç takmasan da olur. kask dediğin 600cc'den sonra takılır.
5 bin civarlarında mt thunder 4 sv var. sağlam ve iç güneş vizörü de bulunan bir kask.
Bütçenizi de söylerseniz daha sağlıklı cevaplar gelecektir.
5bin liraya da kask var 35bin liraya da kask var, bütçenize göre ama mutlaka kafanıza deneyerek seçip alın. Kafanıza tam otursun, bazı 35 bin liralık kasklar bile kafa şeklinde göre rahatsızlık verebiliyor, mutlaka deneyip alın.
Belli sertifikaları olan kaskların pahalı olanları belki daha iyi okuyordur ama o sertifikaları almışsa zaten yeterind ekoruyordur, aynı sertifikalara sahip daha pahalı kaskların daha çok kondor konusunda üstünlüğü olur.
Ses konusuna pek takılmayın, 30bin liralık kaskı kullandan da bu çok ses yapıyor kulak tıkaçsız yola çıkmıyorum diye duydum. Kulak tıkacı edinin rüzgar sesinin tek çaresi o.
Bu kask benim motordan pahalı kanka
bende bir öneri atayım bari.
https://www.osmankizilkaya.com.tr/ur...-1-kask-8-5093
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)