haha herkez aynı yoldan gidiyo azim etmişsiniz helal olsun
haha herkez aynı yoldan gidiyo azim etmişsiniz helal olsun
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Ilk basta o resimdeki ve seni candan kutluyorum Mete cim...
Gercekten..
Yahu dövseydin bari...
Ben zaten kendimi motorcudan saymiyorumki Mete cim...
Forumdada öylesine takiliyorum iste..
Nasil diyordunuz siz ona?????
Hah buldum..
Tatli su motorcusu...
iste o benim...
Forumdada öyle kendi halimde takiliyorum iste..
Bak kendim aciklamisim nasil motorcu oldugumu..
Gerisini sen düsün olm artik...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Ben alanyada olduğumdan yılın 12 ayında motora rahat binebiliyoruz burada o yönden sıkıntımız yok :D
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Motosikletimi ise gidip gelmek amacli kullanmiyorum. Tamamen hobi ve gezi amacli. O yüzden Yagmur yagmadigi sürece soguktan yana hic bir problemim yok. Yagmuru da islanmaktan dolayi degil motor pislendigi icin sevmiyorum+güvenlik unsurlari.
Soguk havalarda gezilere de ciktigimiz oluyor. Alt üst 4 mevsim tam korumali takimim+bot+maske+kask+eldiven kullaniyorum. Icime normal kazak giyiyorum sadece. Yeterli geliyor. Motor kiyafetleri oldugu sürece soguk islemiyor.
Beni tanıyanlar bilirler, yaz-kış,yağmur-kar,çamur her şartta her mevsimde ikiteker üstündeyim soğuğa karşı doğal bir bağışkanlığım var gibi O yüzden kışlar sadece üstte mont, elde eldivenim değişir, alttada yağmur haricinde üstüste iki kot giyerim.İlave olarakta kan dolaşımını hızlandıracak alkol içermeyen içecekler kullanırım hem vücut ısısını dengeliyor, hemde hızlı dolaşım dikkati artırıp reflexlerin iyi çalışmasını sağlıyarak kaza riskimizi azaltıyor.
Bazen ne gerek var sadece iyi havalarda ve daha seyrek kullansana diyorum kendime ve gerçekten abartıyormuyum acaba diye düşünmüyorda değilim. Bazı zamanlarda; özellikle forumda kaybettiğimiz değerli arkadaşlarımızın haberlerini okuyunca, sevdiğim insanları bir tutku için üzmeye hakkım olmadığını düşünüyor bu ikilemi dahada yoğun yaşıyorum. Ama ne yapıyım seviyorum motosikleti;belki günün birinde benide tüm sevdiklerimden ayıracak, hayattan koparacak, yaşantımı üzerinde sonlandıracağım her an açık vermemi,hata yapmamı bekleyen tehlikeli bir araç olduğunun çok çok farkında olsamda..
Paradan kaçmamak lazım. eskişehir-ankara soğuğunda eksi derecelerde, kışlık mont, pantolon, eldiven ve botlar ile, sağanak yağmur ve fırtınada, gece 11 de ankaradan eskişehire geldim. içinde pantolon ve ceketin içlikleri dışında, termal içlik vardı sadece. alt üst takım.
Ne ıslandım, ne üşüdüm.. hatta terledim. Tabi termal balaklava ve polar buff'ı unutmamak lazım. çünkü boyundan giren hava gerçekten adamı felç edebiliyor. önlem almak gerek.
bir de botlar ve eldivenler çok özenle seçilmeli, özellikle yağmurda veya soğukta dikişlerden sızma yaparsa, çok acı verici bir yolculuk olabiliyor.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)