Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Pasta Cila

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YZF-R125
    Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Geçen ay 2021 model MT 25 aldım.Deposunda ufak tefek çizikler var bir tanesi tırnağa geliyor.Kedi çizmiş çok belli çünkü sele de de aynı çizikler var.Ben buna pasta cila yaptırsam mı karar veremedim.Çizikler gitsin istiyorum fakat pastanın da boyanın verniğini inceleştirmesi çizilmesini kolaylaştırıyor sizce böyle bi işleme gerek var mı değerli tecrübelerinizi yorumlarda bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Kişiden kişiye değişir ama benim kafama çok takılıyor en ufak çizik bile. Bence bir pasta-cila sonrası boya koruma ve şeffaf PPF kaplama sizi fazlasıyla mutlu eder. Liya Garage'a bakabilirsiniz belki.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    espresso bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kafaya cok takmamak en iyi cozum

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafaya cok takmamak en iyi cozum
    En güzeli abi, dünya malı dünyada kalır. Yarın bir gün bizle olmayacak mal için bu kadarda can sıkmayada gerek yok. Türkiye'de kolay kazanılmıyor ama sırf bir çizik yüzündende kafaya takmaya gerek yok .

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın bir gün bizle olmayacak mal için bu kadarda can sıkmayada gerek yok.
    Bizdeyken en keyifli şekilde kullanmak da hakkımız değil mi ama? Ben dönüp baktığımda şahsen parlayan bir grenaj görmekten mutlu oluyorum. Bir de nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak derler.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Khaira adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizdeyken en keyifli şekilde kullanmak da hakkımız değil mi ama? Ben dönüp baktığımda şahsen parlayan bir grenaj görmekten mutlu oluyorum. Bir de nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak derler.
    E tabikide öyle, en iyi şekilde bakın ama bir şey olduğunda üzülmeyin kastım bu. Mesela Pulsarımı 0 dan toplamaya karar verdim a dan z ye herşeyini tek tek yapacağım ama bir şey olsa üzülmem, zaten şu sayılı ömrümde yeteri kadar darbe yedim motosikletede üzülerek geçirmek vakit istemiyorum . Ama nasip olurda 3-4 ay sonrasında bir Ducati Monster 696 alma planım var ona nasıl değer veririm bilemem .
    tommygun bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)