activa mı dio mu veya başka bir scootermı
Reklamlar
-
17 Haziran 2024, 13:59
İyi bayramlar. 110luk jupiterim var kısa surede uzun yolda kuryelikte 7500km kullandım, bayramdan sonra satılıyor. Üstüne biraz daha para koyabiliyorum şu sıralar almam lazım. Yeni Activa'nın kampanyası var peşinatla faizsiz taksitlendirme yapıyor. Sıfır dio var. Yeni activaya ve dioya rahat değil diyorlar oturuş pozisyonundan ötürü, İkinci el düşük kmde activa s alınır mı? Hangisini tercih etmeliyim sizce?
Reklamlar
-
17 Haziran 2024, 15:01
Ben activa s kullanıyordum. Gayet güçlü bir motor zaten honda kalitesi bambaşka. Kullanmayı o motorla öğrendiğim için bol bol düşürdüm, garaj kapısına kafa atıp ön farını kırdım. Bundan 1 yıl önce 3.500 tl verdim yetkili servise tamir için. Son derece rahat olduğunu da düşünüyorum. Sağlamlık konusu da kesinlikle gayet iyi bence. Activatı uygun fiyata bulduysan gayet alınabilir bir motor
-
17 Haziran 2024, 17:26
hocam teknik özelliklerini incele dio'da activa'da harika motorlar, ben dio alırdım.
-
17 Haziran 2024, 19:26
Merhaba hocam bende yarın 130 Km kadar uzun yol yapacağım , sizin uzun yol yorumunuz nedir ?
-
17 Haziran 2024, 20:25
Biraz daha butceniz var ise Activa ile ayni segmentte fakat yeni Activa dan daha sorunsuz ve dayanikli Suzuki Adress 125 oneririm. 12 taksit yapiyorlar kredi kartina, muazzam firsat. Yeni Activa dan daha sorunsuz ve saglam oldugu konusunda size noterden tastikli yazi bile veririm
-
17 Haziran 2024, 23:02
Aynı ikilemde kaldım. Bütcem 100 bin tl di. Peşin fiyatına activa aldım. Ama gönlüm pcx te. Dio ve activada kampanya var. Fiyatlar cok yakın oldugundan activa aldım. Dio ile arasında bariz fiyat farkı olsaydı tabiki dio tercih ederdim. Uzun boylu oldugum için tercih activa. İşe git gel kullanıyorum. Günlük 35-40 km. Şimdilik sıkıntı yok.
-
18 Haziran 2024, 05:01
Tek sıkıntısı aynalar ve lastik. lastiği değiştirmediysen dikkat et
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------
BoraKara adlı üyeden alıntı
Biraz daha butceniz var ise Activa ile ayni segmentte fakat yeni Activa dan daha sorunsuz ve dayanikli Suzuki Adress 125 oneririm. 12 taksit yapiyorlar kredi kartina, muazzam firsat. Yeni Activa dan daha sorunsuz ve saglam oldugu konusunda size noterden tastikli yazi bile veririm
bakıcam teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler