Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 50znu 100cc yaptırmak mantıklı mı?

REKLAM ALANI

Mondial 50 znu ec motorsikletim var ilana koydum hızlı satılması için 35k yaptım 5700 km de motor yükseltmek için satıyorum satılmıyor diye 100 cc yaptırmayı düşünüyorum yetkili servise yazdım en çok kaç cc yapabilirsiniz diye yetkili servis 100cc dedi sizce fiyat kaç tl alır verimli olur mu sorun çıkarırmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SerdarC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon50 Custom ve Ramzey Cup100
    50cc scooterların hepsinde gy6 kopyası blok var 80cc den yukarısı verimli olmaz, 80cc de bile krank zayıf kalıyor, sürekli son gaz gidersen krank elinde kalır eşek niyetine bindiğim bir scooterda 6000 km de 2 kere krank dağıttı, başkalarının başına da geldiğine şahit oldum. Hız için değilde biraz gücü artsın sürekli son gaz gitmem dersen yükselttir. fiyatlar değişmediyse işçilik 2000 civarı alırlar silindir piston vs tahminen 1000 küsür de onlar tutar.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Satılmamasının sebebi hacmi değil, piyasa çok yavaş bu aralar kimse mal alıp satmıyor

Motosikleti
    Alıntı sametlevent1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial 50 znu ec motorsikletim var ilana koydum hızlı satılması için 35k yaptım 5700 km de motor yükseltmek için satıyorum satılmıyor diye 100 cc yaptırmayı düşünüyorum yetkili servise yazdım en çok kaç cc yapabilirsiniz diye yetkili servis 100cc dedi sizce fiyat kaç tl alır verimli olur mu sorun çıkarırmı?
    Ben yarım anlamışım konuyu, geçenlerde bende motorumu düşük fiyattan koydum ilana yükseltilmiş hali takas teklif edenler hariç kimse yazmadı. 6 aydır falan takip ediyorum ilanda olan motorlar nerdeyse hiç satılmadı ya çok ucuz olanlar yada çok temiz olanlar satıldı. ogzcngdk'un dediği gibi sorun hacim değil.

Hocam motoru 100cc yaptırım şimdi 45 geçmiyor limitörden dolayı youtube video bulamadım aradığım tüm herkes yapamayız olmuyor diyiyor yardımcı olabilir misin?

Motosikleti
    Bunlar bildiğim kadarıyla yarı enjeksiyonlu model, elektronik karbüratör gibi bir icat, yakıt karışımını 50cc ye göre gönderdiğinden verim alamıyorsunuz. Yükseltme işlemi sonrası beyin değişmesi gerekiyor, ondan tamirciler yapamamıştır.

Hız beyninin motor kısmını söküp elektirik tesisatında bir yere bağladı 5 dk bile sürmedi 1750 tl aldı birşey de diyemedim 3 tane mondial servisi para aldı iptal edemedi parayı geri verdi üstüne 2 tane tamirci gezdim oluyor ama işini bilen yapıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler