YAŞADIĞIM YERDE SERVİS YOK
Reklamlar
-
15 Haziran 2024, 15:39
Merhabalar, yakın bir zamanda motora başlamayı düşünüyorum ve 125 cc birkaç model buldum motorların özellikle ABS li olmasına dikkat ettim ve seçimi yaptım ama bir sorun var ki yaşadğım yerde düşündüğüm modellerin bayisi yok ama motorlarda bilindik modeller en yakın yer komuşu ilde 150 km ötede siz ne önerirsiniz bu durumda motor alınır mı
Reklamlar
-
15 Haziran 2024, 15:45
Yigido8393 adlı üyeden alıntı
Merhabalar, yakın bir zamanda motora başlamayı düşünüyorum ve 125 cc birkaç model buldum motorların özellikle ABS li olmasına dikkat ettim ve seçimi yaptım ama bir sorun var ki yaşadğım yerde düşündüğüm modellerin bayisi yok ama motorlarda bilindik modeller en yakın yer komuşu ilde 150 km ötede siz ne önerirsiniz bu durumda motor alınır mı
Ben yüksek CC biraz da motor markaya güvenerek aldım, en yakın yetkili servisi 200km bana. Bakımları için vs. yol da yaparım mantığıyla aldım ama bir keresinde vites müşüründen yağ kaçağına denk geldim. O zaman sürerek gidemedim riske girmemek için. Garanti dahilinde olduğu için, mototransfer ile gönderdim. Onun dışında yol yapmak geze geze gitmek için fena olmuyor.
Ama sizin baktığınız motor 125cc ve en yakın 150km ötede servisi. Git gel zor gelebilir. Bir sorun olduğunda çalışmadığında mototransfer ücretini firma karşılamayabilir. Sizi uğraştırabilir.
-
15 Haziran 2024, 15:50
Peki siz ne önerirsiniz? Şehirde sadece Mondıal ve Arora firmasına ait bayiler ve servisler var Mondial ve Arora da galiba ABS li 125 cc motosiklet bulunmuyor
. Birde burada birsürü motor kullanan insan var onlar nasıl hallediyor onu da bi bilsem.
-
15 Haziran 2024, 17:06
ben 110km otede servise gidiyorum.bunlar nornal seyler sorun nedir anlayamadim.
1 kere yolda kaldim,otobuse bin tl verdim bagaja attilar servise goturduler.
her zaman 2km otede servis olmaz.acil durumda kamyon kiralanir goturulur,ufak motorlar dobloya sigiyo.
Rutin bakimlar kendiniz yapwrsiniz
-
15 Haziran 2024, 17:08
Çok teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)