Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR250 alınır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Drift L 125, 2023 Siyah
    Selam forumseverler, küçüklüğümden beri Oğuzhan Muslu'nun siyah cbr250r ından istiyorum. Şu anda drift l sahibiyim ve a1 ehliyetim var.
    Bu motor alınır mı? Kaç model almak gerek, kaç kilometre altı alınmalı ve ne kadar fiyat verilmeli?
    Alırken nelerine dikkat etmek gerekir?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Miladı doldu bence artık, daha yeni modellere bakılmasında fayda var.

Oguzhan abinin yolundan gitme de

Şaka bir yana ben de modası gecmis (her anlamda) bir model oldugunu dusunuyorum. Neden AR Yirmibeş dusunmuyorsun ? 250 SR veya RS 200 de olur ..

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alınır ama çok büyük kumar oynamış olursun.O motoru edebiyle kullananların sayısı elin paemaklarını geçmez.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden AR Yirmibeş dusunmuyorsun ? 250 SR veya RS 200 de olur ..
    şahsi görüşüm, en döküğünün sıfır kilometre 250sr dan iyi bir tercih olacağı yönünde

Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsi görüşüm, en döküğünün sıfır kilometre 250sr dan iyi bir tercih olacağı yönünde
    Dogrudur .. bu şeye benziyor ama bir yerde.. Hocam 2024 Clio alacagına , gel sana 96 model 3.20 alalım..
    maximusti, ve Khaira bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    En son E36 almaya çalışan bir tanıdığıma saatlerce dil döktüm, sonunda da dedim ki "şimdi sen benim dediğimi dinlemeyip alacaksın zaten, 1 sene sonra konuşuruz" :D

Ne için alınıp ne beklentiyle binileceğine bağlı. CBR250 öyle Honda olsun çamurdan olsun denecek kadar müthiş bir makina değil, zaten krank değişecek aldıktan sonra garanti :D CF'deki parça bulamama konusu devam ediyor mu bilmiyorum, hala aynı durumda ise Samsun'da o daha büyük zulüm bile olabilir. CBR'ın parçası nolursa olsun bulunur.

Ama arkadşaın beklentisi uf Japon aldım kafam rahat gibi olacaksa, o iş öyle olmayacak.
    Alırken en fazla sahibine dikkat edebilirsin, eli yüzü düzgün cümle kurabilen kafası mekaniğe çalışır gibi görünen biriyse nispeten iyi bakmış olabilir ama ne durumda olursa olsun aldığın zaman yılda kaç para tamir parası vereceksin bunun bütçesini çıkarmalısın önce.

Motosikleti
    Drift L 125, 2023 Siyah
    Hocam rs200 düşünmüştüm ama cbr250 nin benim icin farkli bi çekiciliği var, kesin almayı düsünmuyorum zaten, o yuzfen buraya sordum alinir mi diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

O da dogru hocam, guvenip de temiz bulmak zor

doberman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Dyna Wide Glide
    ilk başta seni güzel güzel götürecek tam bağ kuracaksın manita çağıracak gidiyorsun motorla tam kız hoop dedi el etti kalabalığın arasından sana çaaat bi ses geldi arka teker kitledi aman allahım neler oluyor krank kırmış kol çıkarmış zart zurt olmuş yapma etme geçti artık devri, yeni krank koyarsın parası neyse verirsin ama olay para değil.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son E36 almaya çalışan bir tanıdığıma saatlerce dil döktüm, sonunda da dedim ki "şimdi sen benim dediğimi dinlemeyip alacaksın zaten, 1 sene sonra konuşuruz" :D

Ne için alınıp ne beklentiyle binileceğine bağlı. CBR250 öyle Honda olsun çamurdan olsun denecek kadar müthiş bir makina değil, zaten krank değişecek aldıktan sonra garanti :D CF'deki parça bulamama konusu devam ediyor mu bilmiyorum, hala aynı durumda ise Samsun'da o daha büyük zulüm bile olabilir. CBR'ın parçası nolursa olsun bulunur.

Ama arkadşaın beklentisi uf Japon aldım kafam rahat gibi olacaksa, o iş öyle olmayacak.
    Alırken en fazla sahibine dikkat edebilirsin, eli yüzü düzgün cümle kurabilen kafası mekaniğe çalışır gibi görünen biriyse nispeten iyi bakmış olabilir ama ne durumda olursa olsun aldığın zaman yılda kaç para tamir parası vereceksin bunun bütçesini çıkarmalısın önce.
    15 yaşında Bmw 3.16 alırken banada çok söyleyen olmuştu.
    Parçası pahalı 15 yaşında araba başına iş alırsın falan diye.
    Ama ben ne yaptım arabayı aldım.
    Daha eve giderken yolda sunroff uçtu gitti üstünden araba geçti.
    Araba parasının 3te birini harcayarak arabayı adam ettim.
    Biraz kulandıktan sonra kar ederek hastasına sattım.

Fiat 126 bis alma hikayem daha beter, hala düşündükçe ben bir malım diyorum.
    İsbaraalp bunu beğendi.

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dogrudur .. bu şeye benziyor ama bir yerde.. Hocam 2024 Clio alacagına , gel sana 96 model 3.20 alalım..
    aslında söylemek istediğini anladım ama otomobilde segment kavramı farklı olduğu için, ben 2024 b segment bir araba alacağıma 10 yaşında D segment araba almayı yeğlerim.
    cf her ne kadar sıfır da olsa benim gözümde hep bir problem makinası, o sebeple cf ile ilgili bir versus olduğunda benim cevabım otomatik olarak diğer seçenek oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benimde yarıda kalan bir tipo toplama hikayem var, akıllara zarar, allahtan zarar etmeden 1 senede kurtuldum diyorum.

Alıntı maximusti, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cf her ne kadar sıfır da olsa benim gözümde hep bir problem makinası, o sebeple cf ile ilgili bir versus olduğunda benim cevabım otomatik olarak diğer seçenek oluyor [COLOR="Silver"]
    CF sadece seceneklerden biriydi, gidip delici alabilir.. veya RS 200 ..
    maximusti, bunu beğendi.

Alıntı Eren Bayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam forumseverler, küçüklüğümden beri Oğuzhan Muslu'nun siyah cbr250r ından istiyorum. Şu anda drift l sahibiyim ve a1 ehliyetim var.
    Bu motor alınır mı? Kaç model almak gerek, kaç kilometre altı alınmalı ve ne kadar fiyat verilmeli?
    Alırken nelerine dikkat etmek gerekir?
    Forumda çoğu kullanıcı Drift L 2022 8.000km yerine 2013 50bin km'de cbr125r almama mantıklı bakmadı . Sana tek söyliyeceğim şey adam akıllı yaşı biraz büyümüş mekaniğinden anlayan birisinden al İzmir'deysen motomania'da ekspertiz yaptirabilirsin örneğin ben cbr125r alırken ekspertize götürelim dediğim de insanlar "bu 125cc motor ne gerek var ekspertizine vb" gibi şeyler söyledi adamla pazarlıkta anlaşıyoruz telefon üzerinden. Yüzyüze gelince biraz daha pazarlık olabilir diyorlar ekspertiz sorduğumda hemen kaçıyorlar 11 yıllık motor grenajı vb sıkıntılı olabilir onda sıkıntı yok ama motor mekaniğini göstertmek istiyorum ben subap sesi var mı? vs. Tek sıkıntısı sana ne gibi sorunlar açacağı örneğin motosikletimin motor bloğunda hiç bir sıkıntısı yoktu yağ pompası yeni değişmiş tanıdığım birinden aldım 11 yıllık motorun 4. sahibiyim şuan . ancak yolda giderken birden rölanti bozulup istop etti akü'den kaynaklanıyormuş ama bir kaç sıkıntısı daha varmış direkt servise verdim faturasında yazıyordu. tam bilmiyorum ancak ben direkt tüm herşeyini yeniledim elektrik tesisatı - motor yağı - hava filtresi - radyatör suyu - subap ayarı - zincir ayarı . Velhasıl kelam motor alınabilir Çin'li motorlara göre tipi , hızı ve kalitesi daha iyi (kişisel görüşüm) düzgün birisinden alıp düzgün bakımlarını yaptırırsan hiç bir sıkıntısı olmaz ancak tek tavsiyem motoru periyoduk olarak sanayiye götüreceksin . 500km yağsız veya yağ kaçağı gibi şeyler varsa o bile motorun son kalmış ömrünü tamamlamasına olanak sağlıyor

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660

Ben bugün fantazi yapmak istesem ilk alacağım araba E36'dır da. İşte sen aldın ve arabanın 3'te1'ini harcadın üstüne.
    Böyle başına iş alana lafım yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Alıntı Eren Bayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam rs200 düşünmüştüm ama cbr250 nin benim icin farkli bi çekiciliği var, kesin almayı düsünmuyorum zaten, o yuzfen buraya sordum alinir mi diye[COLOR="Silver"]
    Dede moduna geçiyorum.
    İlk 2-3 motorunu hele kısıtlı olan motorunu öyle "farklı bir çekiciliği var" gibi tamamen kendini o motora sahip hissetmekten ibaret olan dürtülerle alma.

Al gitsin bir kere mi geliyorsun Dünyaya demesini de bilirim ama, Türkiye'de ne o motosikletler bunları söyletebilecek paralarda, ne de servis/parça hizmetleri bunları söyletebilecek durumda. 600RR desen başına o belayı almaya değebilir bir yerde, ama onlara istenen paralara bakınca da hiç dakika düşünmeden kapatıyorum ilanları.
    Olacak macera var, olmayacak macera var.. 3 ayda bir "lan bi 600RR alayım, adam gibi fren amortisör takayım trafikten çekip piste vurayım" diyorum. Sonra bakıyorum 10 yaşında yersen 30bin km'deki motora 18-20 bin dolar yazmış adam. De get....

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bugün fantazi yapmak istesem ilk alacağım araba E36'dır da. İşte sen aldın ve arabanın 3'te1'ini harcadın üstüne.
    Böyle başına iş alana lafım yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Dede moduna geçiyorum.
    İlk 2-3 motorunu hele kısıtlı olan motorunu öyle "farklı bir çekiciliği var" gibi tamamen kendini o motora sahip hissetmekten ibaret olan dürtülerle alma.

Al gitsin bir kere mi geliyorsun Dünyaya demesini de bilirim ama, Türkiye'de ne o motosikletler bunları söyletebilecek paralarda, ne de servis/parça hizmetleri bunları söyletebilecek durumda. 600RR desen başına o belayı almaya değebilir bir yerde, ama onlara istenen paralara bakınca da hiç dakika düşünmeden kapatıyorum ilanları.
    Olacak macera var, olmayacak macera var.. 3 ayda bir "lan bi 600RR alayım, adam gibi fren amortisör takayım trafikten çekip piste vurayım" diyorum. Sonra bakıyorum 10 yaşında yersen 30bin km'deki motora 18-20 bin dolar yazmış adam. De get....
    Başıma yeni bir iş arıyorum bu aralar
    Suzuki Vitara 3 kapı 2010 modelleri 450 bin civarında
    Araç hakkında hiç bir bilgim yok. Başıma iş alırmıyım bilmiyorum.
    Kendimi zor tutuyorum.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Başıma yeni bir iş arıyorum bu aralar
    Suzuki Vitara 3 kapı 2010 modelleri 450 bin civarında
    Araç hakkında hiç bir bilgim yok. Başıma iş alırmıyım bilmiyorum.
    Kendimi zor tutuyorum.
    Japon otomobil restore etmek benim nazarımda billurların en büyüğünü gerektiriyor.
    E36 falan toplayacağın zaman sanayide envai çeşit orijinal/muadil/çerçöp parça bulup işini görebiliyorsun, ustası da bol.
    Japonda işin rengi bir anda değişiyor. Bir tanıdığımın hala kullandığı Pathfinder'ında şanzımanda klasik 1'den 2'ye bir tepme vardı. Çözebilen yok, o zamanlar kur falan şimdike gibi değil, arabayı satsan 25bin TL ediyordu, yeni şanzıman 18bin TL idi.
    Şimdi BMW'nin ZF'i de patlasa yenisi 25bin EUR civarında ama, ZF Türkiye'nin kendi servisi bile tamir falan yapıyor, Maslak'ta acayip ZF ustaları var. Japon'da parçaya mahkum kalıyorsun ve Japon otomobillerin parçası accayip pahalı.

He ben customiş yapıcam kendim dersen başka tabi.
    Ercument bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)