trafik polisi dur ihtarına uymama
Reklamlar
-
04 Haziran 2024, 18:43
Merhaba hepinize sağlıklı günler 03.06.2024 tarihinde dükkandan bi ürün taşıma amacıyla evimden çıktım. Ürün ağır olduğu için motorun arkasına atıp hemen eve getiririm amacıyla çıktım yola. Yanıma cüzdanımı yada kaskımı almadım çok uzak bir mesafe olmadığı için ve yola koyuldum. Dönüşte çevirme vardı, polisin dur ihlaline uymadım, uzaklaştım polisten ve şu maddelerden ceza yedim 46/2-H, 47/1-A, 46/2-G ceza ücreti 14384,00 tl.
Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum evet birdaha yapma eğilimindede bulunmayacağım ancak bu kadar büyük bir parasal ceza hak ettiğimide düşünmüyorum. Ceza yazdığı maddelerin hepsini ihlal ettiğimide düşünmüyorum. Acaba itiraz edebilme şansım var mıdır? varsa nasıl bir işlem yapabilirim yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum, teşekkürler şimdiden..
Reklamlar
-
04 Haziran 2024, 18:56
Düşünüp düşünmemen önemsiz, kaçtığında arkandan gelebilecek her türlü cezayı karşına alıyorsun. Kaskla alakalı bir ceza bile yazılmamış öyle düşün. İsterse kaskı da eklerdi. İtiraz etmek istersen et önü açık ama neyi nasıl kanıtlayacaksın?
Hakim bey dur ihtarına uymadım doğru ama ard arda şerit değiştirmedim mi diyeceksin?
-
04 Haziran 2024, 19:24
Ülkede güzel şeyler de oluyor...
-
04 Haziran 2024, 19:29
sen biraz doğal seleksiyona kurban gitmişsin, acı bir tecrübe ile birdaha ne yapmaman gerektiğini anlamışsın sadece.
bundan sonraki sürüşlerinde başarılar.
-
04 Haziran 2024, 19:32
Bir çok kişi bu konuda daha önce fikirlerini beyan ettiler.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
04 Haziran 2024, 19:46
O nasıl ceza öyle? adam mı öldürdün ne yaptın?
-
04 Haziran 2024, 19:46
Forum Hürriyet'in " Güzin Abla Köşesi "ne döndü valla
-
04 Haziran 2024, 20:18
Annenin ak sütü gibi helal bir ceza.en fazla kask ve evrak cezası yiyecekken yada hiçbirini şimdi 14 kağıtlık oldun.Mahkemeye git bakalım ne olacak ?
-
04 Haziran 2024, 20:19
tommygun adlı üyeden alıntı
O nasıl ceza öyle? adam mı öldürdün ne yaptın?
Ceza yediğine dua etsin erzurumdan doğuya geçtiğinde peşine yunuslar takılır illa durdurur hatta ardından ateş bile ederlerdi.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
04 Haziran 2024, 20:25
otopsici adlı üyeden alıntı
Ceza yediğine dua etsin erzurumdan doğuya geçtiğinde peşine yunuslar takılır illa durdurur hatta ardından ateş bile ederlerdi.
Deniz olmayan yerde Yunus ne arar?
-
04 Haziran 2024, 22:45
benim asıl merak ettiğim bu cezaların toplam kaç puana denk geldiği.
-
04 Haziran 2024, 23:25
shadowkav_ adlı üyeden alıntı
Merhaba hepinize sağlıklı günler 03.06.2024 tarihinde dükkandan bi ürün taşıma amacıyla evimden çıktım. Ürün ağır olduğu için motorun arkasına atıp hemen eve getiririm amacıyla çıktım yola. Yanıma cüzdanımı yada kaskımı almadım çok uzak bir mesafe olmadığı için ve yola koyuldum. Dönüşte çevirme vardı, polisin dur ihlaline uymadım, uzaklaştım polisten ve şu maddelerden ceza yedim 46/2-H, 47/1-A, 46/2-G ceza ücreti 14384,00 tl.
Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum evet birdaha yapma eğilimindede bulunmayacağım ancak bu kadar büyük bir parasal ceza hak ettiğimide düşünmüyorum. Ceza yazdığı maddelerin hepsini ihlal ettiğimide düşünmüyorum. Acaba itiraz edebilme şansım var mıdır? varsa nasıl bir işlem yapabilirim yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum, teşekkürler şimdiden..
Ceza ile kurtulduğuna dua et çünkü ateş edebilirlerdi. Yazılan cezada sonuna kadar haklı daha da yükseltirlerdi isteseler düşük ceza yazmışlar. Bundan sonra dur uyarısına uyarsın.
-
05 Haziran 2024, 04:42
Kaçmana gerek yok.
İtirazın hiç bir önemi olmaz.
En fazla af gelir diye bekle.(gelirse)
Tavsiyem kaçma.
Gerekene yardımcı olunuyor zaten.
Kaçmanın mantığı yok.
Kimse bilemez silah olur uyuşturucu olur.
Sadece suçlular kaçar.
Kendinden eminsen geçer durursun cezanı yer itirazını yaparsın.
-
05 Haziran 2024, 06:18
shruikan adlı üyeden alıntı
shadowkav_ adlı üyeden alıntı
Ya bu abimize denk gelseydin? Komiseri nallayan senden sucuk yapardı. Polisin de delirme hakkı var.
-
05 Haziran 2024, 08:09
Kask yok, ehliyet yok, polisten kaçıyorsun bir de tutar fazla geliyor.
ülkede çevirmeden kaçana kurşun sıkma özgürlüğü olması lazım bence kusura bakma.
bunlar yaşanıyor bu ülkede; delikanlı olun bir halt yediyseniz cezasını çekin.
https://www.gercekgundem.com/guncel/...i-1-olu-430227
-
05 Haziran 2024, 09:32
shruikan adlı üyeden alıntı
Adam Atari rekoru kırar gibi kural ihlali yapmış. Sanarsın yaramazlık yaptı ondan akşam eve gidemiyor
-
05 Haziran 2024, 09:37
Senden kıymetli mi be kral, çalışır ödersin.
-
05 Haziran 2024, 09:55
durup polise düşüncelerini izah etseydin belki bi ihtimal insafa gelirmiş de sen kaşınmışsın gibi hocam. iş işten geçtikten sonra devletin ne düşündüğüne bakacağını pek zannetmiyorum
-
05 Haziran 2024, 11:25
Bari erken öde de biraz insin miktar...
Resmen haşırt dı blekbord olmuş....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Ben NFS de bu kadar ihlal yapmadım hiç...
-
05 Haziran 2024, 11:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler