Terciğiniz hangi kişi/kuruluş olur arkadaşlar ?
Yakin zamanda kötü bir kaza geçirdim. benim başima gelmez diyordum,gelebiliyormuş maalesef.
Zafer Akçay
Funda Akçay
Uğur Ertekin
Honda akademi
İsmini yazacagim başka kişi/kuruluş
Ben eğitim almam, veririm
Terciğiniz hangi kişi/kuruluş olur arkadaşlar ?
Yakin zamanda kötü bir kaza geçirdim. benim başima gelmez diyordum,gelebiliyormuş maalesef.
Ne absürt bir konu ne demek kimi tercih edersiniz?
Ortalıkta olmayan bir kurs için hoca seçiyorsunuz.
Kaza yaptım kurs almak istiyorum kimi tavsiye edersiniz deseniz olur.
En azından kurs alanların hocası ile ilgili olumlu veya olumsuz bir görüşü vardır. Burada paylaşırlar veya paylaşmazlar ayrı konu.
Kaç gün ömür biçiyoruz bu sefer?
Bireysel eğitim veriyor mu bilmiyorum. Veriyorsa almak isteyeceğim yegane insandır. En son CRA'daydı.
Devrim Sirmen.
ben zafer akçay derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
hem funda değil, fulya akçay o
Bence Haşmet bilmediği yok.
Şu an büyük olasılıkla motoru korkarak kullanıyorsunuz ve kendi motorunuzla eğitime girerseniz rahat etmeyeceksiniz.
O yüzden Honda'nın eğitimini öneririm Honda'nın motorları ve ekipmanlarıyla bu korkuyu üstünüzden atarsınız. Sonrasında da trafikte sürüş eğitimi veren diğer kursları düşünürsünüz.
Sag eliyle surekli aragaz veren herhangi bir cg surucusunu tercih ederim.
viraj alma,downshift upshift,straight line herseye hakimler
Ben yanlış olmasın martta zafer akçay’dan eğitim aldım o dönem 300 dolar bi ücreti vardı,yanlış hatırlamıyorsam sabah 9-9.30 gibi başlayıp 5 e kadar motor sürdük şile virajlarında.Kendi limitimi bulmam adına bana epey yardımcı oldu diyebilirim.Sanırsam yapabileceğim tek eleştiri böyle bi programı 1 gün yerine 2 güne çekmek olurdu.Her ne kadar 1e1 de olsa yoruyor insanı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Ama Zafer Hoca o virajları hatim etmiş resmen sürüşün ilk 2 saati arka stopları bozuk sandım,adam meğersem frene basmıyormuş hiç bir zaman ahahah
Vay arkadaş, bir günlük eğitim! 300 Dolar = 10 000 TL
Bu motosiklet eğitim işinde güzel çorba var valla
6 kisi egitim almam veririm demesi enteresan.target fixation(hedefe kitlenme)nedeniyle kaza geçirdim.bu konuda kendimi geliştirmem gerekiyor, hayirlisiyla önce bir iyileşeyim tabi.
Ben eğitim almam veririmi işaretledim
Şaka bir yana motosiklet konusunda biraz eskikafalıyım, kendi kendime yetiştim, eğitim almaya pek yanaşamıyorum.
xmax'den vstrom 650'ye geçince bu dev gibi motorun üzerine tırmanmak biel zor iş deyip kapalı alanda hakimiyet eğitimi aldım.
Bir pazar günü grup eğitimi şeklinde 9-10 kişiydik, 2 eğitmen 2 de yardımcı eğitmen vardı. Eğitmenler hepimizle tek tek ilgilenebildi, hatalı gördükleri yerleri düzelttirdiler, sabah 9 akşam 5 arası gayet yoğun bir eğitim çok faydalı oldu. Eğitim yerine giderken bile vstrom ile trafiğe çıkmayayım diye kardeşim sürdü ben peşinden xmax ile gittim. Bu eğitimin ertesi günü trafiğe çıkabilip istanbul'dan 200km yol gidip yaşadığım ilçeye dönebildim, şimdi de bir aydır Trakya yollarında sürüyorum. Ara ara fırsat buldukça eğitimdeki parkurları kendi kendime antreman yapıyorum, bir kaç ay sonra yol eğitimi ile eğitimlere devame etme niyetim var.
Eğitim aldığım kurum İMÇ akademi. İzmirde kurulmuş ama eğitimcilerindne biri istanbula taşınınca İstanbulda da şube açmışlar, izmirde yaşayan okuldan bir arkadaşım emekli olunca habire motorla gezdiği için buradan eğitim almıştı sonra kendisi de eğitim ala ala eğitmen oldu, ona sormuştum bana bir eğitim kurumu öner diye. Verdikleri eğitimden memnun kaldım. Birebir eğitim bir eğitmenin bir gününü size ayıracağı için daha faydalı olabilir ama maliyeti de artıyor bu nedenler grup eğitimi tercih ettim.
Kim populerse onu istiyor millet
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)