Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1.90 Boya Motor Önerirmisiniz Başlangıç

REKLAM ALANI

Merhabalar herkese, A2 ehliyeti yeni aldım boyum 1,90 kilom 78. 185 bin tl bütçem var ve kendime 250cc başlangıç motoru bakıyorum. İsteğim MT-25 ama benim fiyat araligima uygun gözükmüyor. Şuan Cb250R Honda modeli dikkattimi çekti, güzel duruyor. Sizce bana gider mi, motor altımda komik durur mu ?. Deneyim sahibi siz değerli insanlardan onerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    boyun kaç olursa olsun, honda msx, husquvarna tc-50 gibi bir motor almazsan eğer, hiç birisi komik durmaz.
    yeni motor alacak kişilerin en çok takıldığı ama benim anlam veremediğim bir durum.
    benim boyum 1.87, motorum duke 250, hiç sırıttığını düşünmüyorum. sırıtırsa da banane, ben dolaşıp keyfime bakıyorum.
    Punctum bunu beğendi.

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Kullanıcılarını görüyorum sık sık. CF Moto ve KTM motorların 400 ccye kadar olanları da uzun boylularda epey küçük kalıyor.

Sırıtıp sırıtmaması çok büyük bir mesele değil. Boyla ilgili endişelenmeniz gereken tek soru "ne kadar eğilmek/katlanmak zorunda kalırım?" olmalı. Bacak boyunuzun motora göre uzun kalması demek dizlerinizin fazla katlanmasına ve ağrı/kramp gibi durumlara sebep olur. Üst bedeninizin uzun kalması da gidonu rahatça tutabilmek için daha fazla eğilmenize, dolayısıyla sırt ağrılarına sebep olur. Bu durumlarla karşılaşmamak için alabileceğiniz en iyi önlem birebir düşündüğünüz motora binmek, ayarlayabilirseniz test etmek. Ya da aynı boylarda birinin yorumunu beklemek ( aynı boyda olsanız bile bacak/gövde boylarınız farklı olabilir , ona olan size olmayabilir yine tabi )
    espresso ve killingroad bunu beğendiler.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Motorun boyundan ziyade işlevi daha mühim
    maximusti, bunu beğendi.

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun boyundan ziyade işlevi daha mühim
    Çok büyük yalan bu..
    maximusti, bunu beğendi.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük yalan bu..
    Yalan söylenecekse büyük olmalı zaten Küçüğü makbul değil...
    maximusti, bunu beğendi.

Cevaplarınız için teşekkürler, peki 250 cc benim bütçeye uygun motor onerileriniz var midir ?

erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    V-Strom 250 diyecektim ama fiyatlar çıldırmış
    Yazdığınız bütçenin üzerinde görünüyor.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sym nin yeni bir enduro motoru var boyna uygun olabilir hem o paraya sıfır hem çinli değil hem abs li

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Dominar 250 ye bak biraderim , aynı boydayız piyasadaki bir çok 250 lik motoru az çok denedim , Dominar hepsinden kalıplı vede konforlu hemde bütçenin tamamını harcamamış olursun , güzel bir ön cam , gidon yükseltici , arka çanta vs birçok aksesuar da eklersin , kalanıyla orta üstü bir kask , mont pantolon bot alırsın , kalanıyla evet güzel bir Ege turu yaparsın..
    espresso ve Metehan48 bunu beğendiler.

Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Alıntı Zizuph adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar herkese, A2 ehliyeti yeni aldım boyum 1,90 kilom 78. 185 bin tl bütçem var ve kendime 250cc başlangıç motoru bakıyorum. İsteğim MT-25 ama benim fiyat araligima uygun gözükmüyor. Şuan Cb250R Honda modeli dikkattimi çekti, güzel duruyor. Sizce bana gider mi, motor altımda komik durur mu ?. Deneyim sahibi siz değerli insanlardan onerilerinizi bekliyorum.
    Hanımda NK250 var, 1.88 boy 87kiloyum, hiç sırıtmıyor. Yazdığınız iki modelinde üzerine çıktığınızda sırıtacağını düşünmüyorum. Genel olarak normalden daha küçük bir motora binmiyorsanız, 50cc'ler veya ince küçük Honda Dio'lar gibi kolay kolay sırıtmazsınız.

Mesela 50 cc mondialimiz var, ara ara onla dolanıyorum, motor altımda kayboluyormuş gibi hissediyorum.
    espresso bunu beğendi.

tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    CRF 250 al. Boyun ne kadar uzun degilmis gor

maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    hero xpulse 200
    bajaj 200ns
    -Black- bunu beğendi.

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı Zizuph adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun boylu bir arkadaşımızla muhabbetini yaptığımız için bir bak istersen. Nasıl duracağı hakkında da fikir sahibi olmuş olursun.

espresso ve maximusti, bunu beğendiler.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler