Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbul kuryeleri!!

REKLAM ALANI
    73845 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Street Triple RS
    Arkadaslar herkese merhaba. Yaklasik 5 yildir isletmeciligini yaptigim kafe / restoranda istanbuldaki tum kurye arkadaslara yaz kis farketmeden ucretsiz cay kahve hizmeti veriyorum. Kendimde motora gonul vermis birisi olarak zor sartlarda calisan tum kurye arkadaslari cay kahvelerini ozellikle kis aylarinda gelip almalari icin bekliyorum. lutfen bu mesaji tanidiklariniza da iletin. Yemek yiyecekler ise maaliyetine faydalaniyorlar. BAKIRKOY ZUHURATBABA BENDEN BUFE..
    abyasar, -Black-, bücürmotor ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Kurye değilim hiç olmadım ama Allah razı olsun,birini bin etsin kardeşim.
    oldcockroach ve -Black- bunu beğendiler.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Güzel bir düşünce ..

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Bence bu forumda nickname ile değil, adınla soyadınla varolmalısın.
    Kurye arkadaşların da aynı düşünce içerisinde olduklarını sanırım.
    Kendileri adına böyle yardımsever bir davranış için teşekkür ederim.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Güzel düşünceniz için tebrikler ama bu çağrıyı kuryelere değil bütün motosikletçilere yapın bence , yolu düşen yada yakında olan uğrar yemeğini sandvicini yer ikram çayınıda içer ;) benim bildiğim kuryelerin takıldığı sabit yerler var , mesela Zincirlikuyu köprü altı ve Altunizade köprü çıkışı , buralardaki kafelerde hem iş alıyorlar hemde arada birşeyler atıştırıyorlar..

73845 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Street Triple RS
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel düşünceniz için tebrikler ama bu çağrıyı kuryelere değil bütün motosikletçilere yapın bence , yolu düşen yada yakında olan uğrar yemeğini sandvicini yer ikram çayınıda içer ;) benim bildiğim kuryelerin takıldığı sabit yerler var , mesela Zincirlikuyu köprü altı ve Altunizade köprü çıkışı , buralardaki kafelerde hem iş alıyorlar hemde arada birşeyler atıştırıyorlar..
    oncelikle gonul daha fazlasini yapmak ister. suan kurye arkadaslara yapabilecegim bu ama yaklasik 1 sene icerisinde dukkani ayni zamanda motokafeye cevirecegim, mimari isleri bitti. o zaman her motorcunun avrupa yakasinda gelebilecegi bi yer olacak. ama tum arkadaslar gelebilir. su anda da gelebilirler, engel yok hocam. ama bakirkoyde bahceli onune motorlarini dizebilecekleri guvenlikli bir kafe olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

Alıntı -Black- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bu forumda nickname ile değil, adınla soyadınla varolmalısın.
    Kurye arkadaşların da aynı düşünce içerisinde olduklarını sanırım.
    Kendileri adına böyle yardımsever bir davranış için teşekkür ederim.
    hocam tesekkur ederim herkese, ama adim profilimde yaziyor, Habip Celik, bakirkoyun tum kuryeleri hemen hemen tanir beni, hepsi paket atmistir. burada amacim yemek firmalarina hizmet vermeyen tum kuryelere. cayin maliyeti 2 lira, 1000 tane kurye de gelse zarar etmeyiz, dulari yeter. sadece usudugu icin dikkati dagilip kaza yapacak olan durumlari engellesek raziyiz.
    -Black- ve izzmarit bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)