Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha RayZR

REKLAM ALANI
    denizz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Yamaha 125cc sınıfı için böyle bi motosiklet çıkarmış,biraz sağına soluna baktım fena değil gibi motorda hybrid teknolojiside kullanmışlar.Selesi falanda geniş ve rahat gibi oturuş konforu olarak Activa 125 ve Dioya göre çoook daha rahat geldi bana,fabrika verisi yakıt ise 1.8lt.Lansman fiyatı için 94k bi fiyat biçmişler.Bu motorda Activa 125 gibi hindistan yapımı,daha fazla bi bilgisi olan varmıdır?Bende ki Hero yerine alayım diyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    https://youtube.com/shorts/O_dhGHcC4...K7yutij_4N2nUp

off road yapan bile var.

bende beğendim. bakıp alabilirim. fiyat uygun geldi.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    bencede güzel sayılan bir fiyattan girdi gibi.hondanın kurye motorlarını almaktansa şunun tipi daha bir çekici duruyor.buna benzer bir motorda istersen baya övülen benimde niyetlendiğim tvs ntorq modeli var baya başarılı.en son 70 bin liraydı 25 bin daha ucuzu yani.abs olmaması tabi burada vurucu özellik oluyor.abs li bu paraya satsalardı da millet bayram etseydi.alınırmı bence alınır ama şu an fiyatların kırılma anı.zamdan ziyade indirimler gelmeye başlıyor.94 ucuz gibi gelebilir ama değil otomobil sektörü gibi ellerinde patlıcak motosikletlerin hepsi.şu an en son 20 sayfa 0km yamaha baktım sahibindende dahada gidiyordu sıkıldım kapattım.kısacası acilse bilemem ama acele etmeye artık lüzum yok ağlama sırası bayilerde beter olurlar inşallahhhh

denizz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Aslında aciliyetim yok ama Kaş dağın yamacında olduğu için hep bir yokuş söz konusu 110luk scooterla normal hızlarda seyir etmek için full çevirmem gerekiyor,öyle olunca da dominarla neredeyse aynı yakıyor vicdansız.Scooterdan soğudum,3.scooter olarak alıp diğer scooterıda aile bireylerinden birine postalamak istiyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)