Motorumun rodajı ve problemi hakkında
-
01 Haziran 2024, 13:35
Merhabalar benim Rks Tnt 125 Pro motorum var daha 1600 km de bayiisine sorduğum zaman rodajları 600-800 km de bitiyor dediler bana motor youtubede falan baktığımda 100-110 görüyor ama benim motorum en fazla 90 görüyor ağırlık ve hava şartlarından olma imkanı var mı? ayrıca motorda gazı kökleyip gittiğim zaman uzun yolda mesela motor bir süre sonra kendini çok az öne atıp atıp duruyor neden acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim rodajı bitmediği için mi acaba öyle yapıyor diyorum aklıma takılıp duruyor sürekli.
Reklamlar
-
01 Haziran 2024, 13:57
Hocam kendini one atmanin bircok sebebi oluyor ama temelinde besleme ve atesleme oluyor. ustaya goturdunmu? genelde her usta anlar ve kolay cozer. kullandigin benzinde yapabilir. ama temeli tikanmalar vs oluyor. bu bilgilerle buradan anlamak mumkun degil. hiz icin yine ayni sekilde, ben bi yegenimin gaz telini limitletmistim, bassada gidemiyordu. yani onu da usta anlar. senin kilon motorun dolulugu ve tecrubende etkiler. rodajla su anlatilanlari ben cok bagdastiramadim. sen madem bir sorun oldugundan eminsin, vakit kaybetmeden ustaya goster. ozellikle kendini ileri atmasi vs sorun yaratabilir
-
01 Haziran 2024, 20:56
Temur adlı üyeden alıntı
Merhabalar benim Rks Tnt 125 Pro motorum var daha 1600 km de bayiisine sorduğum zaman rodajları 600-800 km de bitiyor dediler bana motor youtubede falan baktığımda 100-110 görüyor ama benim motorum en fazla 90 görüyor ağırlık ve hava şartlarından olma imkanı var mı? ayrıca motorda gazı kökleyip gittiğim zaman uzun yolda mesela motor bir süre sonra kendini çok az öne atıp atıp duruyor neden acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim rodajı bitmediği için mi acaba öyle yapıyor diyorum aklıma takılıp duruyor sürekli.
100 110 u rampa aşağı görüyorlardır ve motor da kesici limiti var ise o yüzden ileri geri atma yapar yani motorun sağlığı için belli bir devir de kendini korumaya alır üzerine çıkamazsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler