A2 Ehliyet sınavında 2. defa kaldım
Reklamlar
-
01 Haziran 2024, 11:00
Merhabalar, A2 ehliyet için 2. defa sınava girdim. 2 defa stop ettirdim ve kaldım. Normalde o kadar motor sürdüm hiç stop ettirmedim veya kalkışlarda sıkıntı yaşamadım fakat sınav anında bir heyecan tuttu biraz da sosyal fobim var onunla alakalı sanırım. 3. defa girişimde geçmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim, daha önceden kurs eğitimi dışında bir motor tecrübem yok. Derslerde falan sıkıntı yoktu fakat trafiğe çıkınca elim ayağıma dolaştı ışıklara gelince heyecan yaptım. Arkadaşımın motoruyla çok trafik olmayan bir yerde pratik yapsam faydası olur mu?
Reklamlar
-
01 Haziran 2024, 11:18
Ehliyetsiz araç sürmeyin, kurallara uyun gibisinden afili laflar söyle sekte sırf öğrenme, tecrübe kazanma açısından kısa bir süre araç olmadığı yerlerde veya saatlerde kullanmak gerekiyor.
Ben insan ve araç trafiğinin en az olduğu gece iki ile üç arasında ehliyet alabilecek kadar tecrübe kazanmak maksadı ile sürmüştüm.
-
01 Haziran 2024, 12:15
Sınav alanına erkenden git , kurs motoruyla bir kaç tur at , insanlarla sohbet et o ehliyet senin olacak ;)
-
01 Haziran 2024, 15:08
eczanede çalışıyorum inan bana passiflora tablet ocean orzax olan deli bişey o kadar sakinleştiriyor ki umursamıyorsun bile ben a1 ehliyetinde 2 kere kaldım 3. de onu alıp geçtim benimde sosyal fobim var bide ben fırtınalı havada giripte geçtim sen düşün a2 ye yazılıp alıcağım inşallah
-
01 Haziran 2024, 15:44
kalp kırılsın istemem; ama belki de motosiklet sürmek sana göre değildir.
-
01 Haziran 2024, 16:14
neshary adlı üyeden alıntı
Merhabalar, A2 ehliyet için 2. defa sınava girdim. 2 defa stop ettirdim ve kaldım. Normalde o kadar motor sürdüm hiç stop ettirmedim veya kalkışlarda sıkıntı yaşamadım fakat sınav anında bir heyecan tuttu biraz da sosyal fobim var onunla alakalı sanırım. 3. defa girişimde geçmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim, daha önceden kurs eğitimi dışında bir motor tecrübem yok. Derslerde falan sıkıntı yoktu fakat trafiğe çıkınca elim ayağıma dolaştı ışıklara gelince heyecan yaptım. Arkadaşımın motoruyla çok trafik olmayan bir yerde pratik yapsam faydası olur mu?
hocam oncelikle sorun degil, motorsiklet kullanmakta mukemmel beceri isteyen bir olay degil. eger saglik acisindan (denge, vertigo) bir sorunun yoksa herkes motor kullanabilir, cok iyi yerlere de gelir. benim tavsiyem kursa git yazil, kurs ile anlas ve egitim surecini saatlerini uzat. motor uzerinde daha fazla zaman gecir. ayrica eger bisikletin var ise veya bisiklet kullanabiliyor ise bisiklet uzerinde dengede kalmaya yavas gitmeye odaklan. eminim gecersin. ulkedeki ehliyet sinavi zaten dunyada esi benzeri olmayacak kolaylikta. sen ehliyet sinavini gecmeye degil, iyi bir surucu olmaya odaklan. basarilar
-
01 Haziran 2024, 16:27
Ehliyeti aldıktan sonra sosyal fobinin üzerine gitmeni tavsiye ederim. O fobiyi aştığında eminim hayatın daha keyifli olacak.
-
01 Haziran 2024, 17:35
Sınavdan önce dideral atmıştım fakat bir etkisi olmadı passiflora gerçekten etkili olur mu? Çok sakinleştirip aşırı umursamaz yapması da sıkıntı olur sınav ciddiyetini anlayamam.
-
01 Haziran 2024, 18:49
Sınav günü soğukkanlı bi tip olmama rağmen ben de çok gergindim. Böyle zamanlarda insanın kendisini küçümsemesi bence önemli rol oynuyor. ( Şu koskoca dünyada benim motosiklet becerilerim, bu sınavı geçip geçemeyeceğim kimsenin umurunda değil. O kadar mühim bir insan değilim, benden ziyade kaldırım kenarındaki kediyi inceliyor herkes. Şu sınavı geçip ben de kediyi sevmeye gideyim :/ )
-
01 Haziran 2024, 18:56
Doktor ya da konu uzmanı değilim ama sakinleştirici ilaç almamanızı tavsiye ederim. Bu tip şeylere bir alıştığınızda başınıza her zorluk geldiğinde ilaca sarılıyorsunuz, tahmin edersiniz ki bu da kötü bir şey. Dötü moklu ehliyet sınavı öncesi sakinleştiriciden medet umarsanız hayatınızın geri kalanında daha ciddi problemler karşısında daha farklı maddeleri denemek isteyeceksiniz. Alt tarafı ehliyet sınavı, bir önemi yok, kalsanız da sıkıntı değil, sizden önemli değil, bir sonrakinde geçersiniz.
-
01 Haziran 2024, 19:18
neshary adlı üyeden alıntı
Sınavdan önce dideral atmıştım fakat bir etkisi olmadı passiflora gerçekten etkili olur mu? Çok sakinleştirip aşırı umursamaz yapması da sıkıntı olur sınav ciddiyetini anlayamam.
dostum dideral tansiyon içindir sakinleştirip rahatlatmayla alakası yok malesef kim verdiyse yanlış verip sana zarar verdi passiflora dediğin şey natural bitkilerden yapılan şey sakinleştirir seni fazla düşünmeni engeller iyi bir şey. bende işe yaradıysa ki ben sendende beter bir insanım sende hayli hayli işe yarar eczacı olarak söylüyorum
-
01 Haziran 2024, 19:57
Temur adlı üyeden alıntı
passiflora dediğin şey natural bitkilerden yapılan şey sakinleştirir seni fazla düşünmeni engeller iyi bir şey. bende işe yaradıysa ki ben sendende beter bir insanım sende hayli hayli işe yarar
eczacı olarak söylüyorum
Sınavda üfletmiyorlar zaten. Oldu olacak, kırıldı kör nacak. %68 ABV
(Emekli bir akşamcı olarak söylüyorum.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)