BRN Motor Açık mı Kapalı mı?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Ekipmanlarımı yenileyeceğim. Alpinestar set dizcem fakat istediğim iki model BRN Motor'da mevcut stokları.
İnternetten biraz araştırdım, mağazayı Google yazınca kapalı gözüküyor. Sitesi açık, memnun olan var olmayan var. Çok sorun yaşayan var yaşamayan var aklım karıştı.
Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Ben pek güvenemedim ama Ankara'dan bir tanıdık vs. bulup elden aldırmayı düşünüyorum tabi mağaza vs. açıksa.
Reklamlar
-
Geçen ay uğrayacak oldum, tabelası bile yoktu. Depodan falan satış yaparlar mı bilmem ama mağaza artık yok diyebilirim.
-
Uzak dur, daha önce de konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Siparişi göndermeyip para iadesi de yapmıyorlardı hatırladığım.
-
impetum adlı üyeden alıntı
Geçen ay uğrayacak oldum, tabelası bile yoktu. Depodan falan satış yaparlar mı bilmem ama mağaza artık yok diyebilirim.
Teşekkür ederim hocam. Depodan yapsalar okeyim birini bulurum Ankara'dan gönderirim de. Sabahta yazdım WP'den ama hala dönüş yapmadılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
uakdem adlı üyeden alıntı
Uzak dur, daha önce de konu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Siparişi göndermeyip para iadesi de yapmıyorlardı hatırladığım.
İnternet üzerinden sipariş verecek kadar güven vermedi zaten firma. Eğer dedim mağazası vs. varsa birini bulup elden aldırayım, üç beş fazla tutsun ama garanti olsun diye, teşekkür ederim hocam.
-
BRN kapattı...
Bunu daha önce de yazdım. Çok iyi olmasa da tanıyordum. İnternet sitesi hala aktif görünüyor ama sakın alışveriş yapmayın.
-
-
BRN Motor sikayet yazın google a gorursunuz durumu Sakın ama sakın alısveriş yapmayın bu firmadan. Rezil olmakla kalmaz, sahibinden bir de hakaret yersiniz.
Stok diye birşey yok, Siparis verdiginizde adam da yurtdısına geciyor siparisi, gumrukten cekip size ulastırıyor. Yani o stokta gordukleriniz yalan dolan çoğu.
-
Punctum adlı üyeden alıntı
BRN kapattı...
Bunu daha önce de yazdım. Çok iyi olmasa da tanıyordum. İnternet sitesi hala aktif görünüyor ama sakın alışveriş yapmayın.
Teşekkürler hocam, alışveriş yapmadım zaten, o güveni veremedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
BRN Motor sikayet yazın google a gorursunuz durumu
Sakın ama sakın alısveriş yapmayın bu firmadan. Rezil olmakla kalmaz, sahibinden bir de hakaret yersiniz.
Stok diye birşey yok, Siparis verdiginizde adam da yurtdısına geciyor siparisi, gumrukten cekip size ulastırıyor. Yani o stokta gordukleriniz yalan dolan çoğu.
Bakmıştım gördüm zaten hocam, hani ben mağaza falan depo tarzı bir şeyler varsa elden alma ümidiyle bir yazayım diye düşünmüştüm de olmadı.
Eldiven hariç diğer ekipman siparişlerimi verdim, eldiven için beklicez artık 2-3 ay ne zaman yenilenirse stok motomaxte.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)