debriyaj ve akü konusunda yardima ihtiyacim var
Reklamlar
-
merhabalar motorum viteste iken mars basinca calismiyor bunu internette arastirip sorunun debriyaj musurunde oldugunu ogrendim ve debriyaj musurunu degistim taktiktan sonra viteste iken calisti ama bi daha calismadi tekrardan cikarip taktim olmadi internette sorunun aküden olabilecgini yazdilar akümun bittigini nasil anlayabilirim veya bu sorun baska nerden olabilir ?
(motorum bajaj pulsar 21000 kmde 10 bin km ben surdum ve aku degisimi yapmadim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
bilen yok mu ??
Reklamlar
-
Vites boşta marş basıyor mu ? marş basmıyorsa aküyü kutup başından alet varsa ölç , voltaj 11 den düşük olmaması gerekir normali 12 dir , ölçü aletin yoksa başka bir aküden takviye yap yada vurdur , çalışırsa akü bitik demektir , belki uzun süre çalışınca toparlar..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Vites boşta marş basıyor mu ? marş basmıyorsa aküyü kutup başından alet varsa ölç , voltaj 11 den düşük olmaması gerekir normali 12 dir , ölçü aletin yoksa başka bir aküden takviye yap yada vurdur , çalışırsa akü bitik demektir , belki uzun süre çalışınca toparlar..
basiyor hocam sorun sadece viteste calistiramamakta
-
sammet12 adlı üyeden alıntı
basiyor hocam sorun sadece viteste calistiramamakta
O halde akü sağlam , yeni taktığın debriyaj müşüründe de problem devam ediyor o halde , soketine bak belki temassızlık oksit falan vardır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler