Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Forumda yeniyim ve ilk konumu açıyorum herhangi bir hatam olursa affola.
18 19 yaşlarında suzuki hastası bir üniversite öğrencisiyim bu yaz a2 ehliyeti alacağım.Daha önce çevremdeki tanıdıklarımın scooter ve 125-150 cc motorlarını az da olsa sürmüşlüğüm var.Buradaki abilerimden scooter al trafiği öğren diyenler olacaktır illa ki ama malum üniversite ortamı gençliğin verdiği bir özgüven de olduğu için ben buna pek sıcak bakmıyorum.Pek apaçiliklerim yoktur(sürekli son hız gitmek,teker yapmak vs.).İlk başlarda 125 cc ile başlamayı düşünüyordum ama kısa sürede değiştireceğimi söylüyor bütün motorcu tanıdıklarım.Bu yüzden 250 cc düşünüyorum tabii bu fikrim değişebilir.250 cc alırsam okul bitene kadar bineceğim(En az 4 sene).Tip olarak ss istiyorum ama naked daha mantıklı olduğu için ona da sıcak bakıyorum.Uzun süre bineceğim için japon almak bana mantıklı geliyor tabii başka önerilere de açığım.
Kalbimdeki motor suzuki gsx-r 250 son hızı düşük evet biliyorum ama tam hayalimdeki motor.Diğer motorları aldığımı düşününce onun kadar heyecanlanmıyorum.Tabii bu fiyat bandında cb 250 r veya başka önereceğiniz daha mantıklı modeller vardır.
Sizce aklımı mı dinlemeliyim yoksa ilk motorumda kalbimi dinleyip istediğimi mi almalıyım?
Not:Kask,mont,eldiven,pantolon ve bot giymeden hiçbir yere çıkacak bir tip değilim.Motoru almadan önce bütün ekipmanları alacağım