Full body armour racing motor da kullanılır mı
Reklamlar
-
Malumunuz full body armour lar rovobotize ve ilgi çekici bir görünüme sahip fakat cross ta kullanılır gibi bir durum var mı yok mu bilemiyorum
Bilene sormak için bu konuyu açıyorum
Sizce şuan zx6r ım var eski model armour mu almalıyım dört mevsim mont alıp geçmelimiyim
Reklamlar
-
Body armourlar arazide düştüğün zaman anlık sert darbelere karşı korur fakat asfaltta sürtünürken döner mi ya da yırtılıp kopup gider mi bilemem. Benim de mx ürünlere fazlasıyla ilgim var. İçim rahat etseydi ben de gider en iyisinden bir body armour alırdım. Açıkçası bu şekilde kötü deneyim yaşayan insan pek duymadım. Testini yapan da bulamadım.
4 mevsim mont diye bir şey yoktur. O montlarla yazın terlersin, kışın donarsın. En iyisi mevsimine uygun mont almaktır.
-
bende armor düşünmüştüm ancak tecrübeli abiler sürtünme vs. konusunda başarısız oldugunu söylemişti. lehibeny dediği gibi
4 mevsim mont yoktur, yani vardır da işlevsel değildir. 3 mevsim vardır.
içindeki astarı cıkartarak bahar aylarında kullanabilirsin ancak file bölgesinin olmaması / az olması nedeniyle 4 mevsim kullanmak cok zor.
bende var oradan biliyorum
-
Madem bu kadar bilgilisiniz Bi link atın da göreyim, aramaya uğraşmayım motor yeşil ben hayvan gibiyim 3xl bedeni olan ve yeşil motora güzel duran önerilere açığım değerli insanlar
Mümkünse ucuz olsun güzel olsun
-
body armor ile asfaltta kaymaya başlarsanız duramazsınız. motocross ve enduro kullanıcıları içindir onlar, jersey altına kullanılsın diye.
yazlık file mont, kışlık deri mont mükemmel kombin olur ben bu şekilde kullanıyorum. araziye çıkacağım zaman body armor üstüne jersey.
-
böyle değilse kullanılır, ama asfaltta sürtünme dirençleri derilere göre düşük. sıcağa dayanabilirsen full deri tulum bakın derim.
-
Aslında buda iyiymiş 😀
maximusti, adlı üyeden alıntı
-
EMRER1 adlı üyeden alıntı
Aslında buda iyiymiş
buda iyidir
-
korumaz darbeye odaklı tasarlanmış sürüklenmeye değil.ilk vurmanda yere iyi olabilir ama sonra hızına göre üzerinde erimesi garanti.
-
daha önce r1 im var ken kullandığım bu monttan tekrar aldım (3477tl)
-
O kıyafeti montun altına giyersen korur ama mont yerine giyersen sürtünmeden dolayı parçalanır. Mont denilen şey koruduğunu pek görmedim sadece sürüklenir isen derinin soyulması engeller
-
Uste mont,alta dizlik ve touring bot yeterli
-
-
Uzun sure enduro yaptim. Full koruma orda bile yuksek hizda yeterli degil. Yapacagi is taslik bi yerde duserseniz cildinizi korur. Hizli duserseniz darbeyi sonumleyip kaburganizin catlamayaca[inin kolunuzun kirilmayaca[inin garantisi yok. Endurocu olarak surekli yeni seyler denedi[imiz icin duse kalka ogreniriz. Duserken refleks olarak herkes kolunu uzatip avuciciyle ilk temasi karsilar basima gelip uzun sure a[risini cektim. Tv lerde yuksekten atlayan sporculari izlemissinizdir yere temas eder etmez yuvarlanip darbeyi sonumlerler. Enduroda dusme kalkma cok oldu[u icin zamanla refleklerimiz gelisiyor cogu durumu kurtariyoruz bazende yukarda yazdigim gibi birakiyorum vucudum yuvarlanip darbeyi sonumlesin. Asfalt icin korumali mont daha mantikli geliyor bana. Hizli dususlerde zaten hic bir koruma darbeyi sonumleyemez. En hasarsiz atlatma yontemide zeminde kaymak gibi gorunuyor. Tabi bunun icin de kiyafetlerin surtunmeye dayanikli olmasi lazim. Enduro antrenmani da oneririm surekli tutus kaybeden lastikleri kontrol etmeyi ogretiyor.
-
Ben kendi çapımda hevesimi şöyle aldım. Knox'un urbane pro mk2 diye bir modeli var. Bayağı bildiğiniz file bir koruma, body armour a çok benziyor. Ben yazın üstüne Alpinestars jersey giyiyorum kışın da mont gibi bir sweatshirt giyiyorum. Korumaları level 2, sırt koruması falan standart zaten. Çok uyguna almıştım geçen yıl. Bence düşünülebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)