20.05.24 Kaş-Akyaka Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş Dominarınızın tekerine daş değmesin, güzel anılar biriktirin. Biz yerelde Gökova deriz ya bilinen adıyla Akyaka herşeyiyle çok farklı cennet bir yerdir gerçekten.
-
Güzel bir gezi olmuş.
Şu ara rejimde olduğum için en çok pide fotoğrafı dikkatimi çekti
-
hocam ben Pidede takılı kaldım, çok farklı gozukuyor. bu kadar bol malzeme ile fiyatı nedir?
pide - menemen kombini garip olmuş ,protein bombası
-
arndiol adlı üyeden alıntı
hocam ben Pidede takılı kaldım, çok farklı gozukuyor. bu kadar bol malzeme ile fiyatı nedir?
pide - menemen kombini garip olmuş ,protein bombası
Hocam ürünlerin tek tek fiyatına bakmadım açıkcası ancak adisyonda menemen,kuşbaşı pide,2 çay,ayran,nar portakal mix meyve suyu için 420 lira hesap ödedik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
denizz1 adlı üyeden alıntı
Hocam ürünlerin tek tek fiyatına bakmadım açıkcası ancak adisyonda menemen,kuşbaşı pide,2 çay,ayran,nar portakal mix meyve suyu için 420 lira hesap ödedik.
Bana hesap gayet makul geldi malum dışarda tost bile 120-130 lira olunca
-
Gagalı arkadaş ne kadar fotojenik öyle 2000'ler pop yıldızları gibi çıkmış.
-
abyasar adlı üyeden alıntı
Gagalı arkadaş ne kadar fotojenik öyle
2000'ler pop yıldızları gibi çıkmış.
Bu buzdağının görünen kısmı,görünmeyen kısımda bi 20-25 tane daha gagalı var
-
dominar üzünce bir kere üzer sonra satılır
-
Tekerinize taş değmesin hocam :D bende çok farklı şehirlere gitmek istiyorum ama malum motor tnt 125 pro :D çok yavaş ehliyetimi 250 lik yapınca adam akıllı bişeyler alıp bende uzun yol yapmayı planlıyorum
-
Yobaaz adlı üyeden alıntı
dominar üzünce bir kere üzer sonra satılır
Beklenti işi hocam bu işler biraz bundan öncede D250 vardı 11.200km kullanıp sattım.Sorunlar çıkardı tabi ki ama fiyatıda malum çok ucuzdu.Bu motor içinde sıfırı 226 lira sonuçta,mt25in 300 lira bandına oturduğu ülkede aynı sorunsuzluğu beklemek haksızlık olur.Sorunsuzluk gibi bi beklentim olmadığı için problem değil diyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Blok ortadan 2 ye ayrılmadığı sürece problem yok diyebilirim
-
Güzel ve lezzetli bir gezi olmuş.
Ellerinize sağlık.
-
Güzel gezmişsiniz.
Sezonun da başlaması ile forumda bu tarz gezi yazıları çoğaldı. En sevdiklerimden, bol bol yazılı anlatım, ahanda vide linki deyip geçilmemiş, br kaç foto da var, daha ne olsun. insanın gezesi geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)