Merhabalar iyi günler elimde rs200 var 2023 model 6200 km ve nakit olarak 70 bin tl. Şimdi aklımda ya 2.el r25 ya da biraz taksit girip 450 sr almak var aklımda 8 ay 0 faiz kesiyorlarmış sizce hangisi daha iyi.
Merhabalar iyi günler elimde rs200 var 2023 model 6200 km ve nakit olarak 70 bin tl. Şimdi aklımda ya 2.el r25 ya da biraz taksit girip 450 sr almak var aklımda 8 ay 0 faiz kesiyorlarmış sizce hangisi daha iyi.
Ben 450sr a yürürdüm. Şase paslanması hariç kronik sorunu var mı bilmiyorum gerçi.
cf ile farklı bir motor versusu varsa, daima karşı taraf.
anladım teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
anladım teşekkürler ben de sıkıntı olacağını düşünüyorum ilerleyen vakitlerde
Ne için alacaksın iyi de? Bana göre R25 daha mantıklıdır Hasan'a göre 450SR daha mantıklıdır, Hüseyin'e kalsa ikisini de almamalı.
arada kıyas olamicak kadar güç donanım tork farkı var.2 motorun fiyatınıda tam bilmiyorum ama r25 ler çok şişirme onu biliyoruz.şişmiş hali ne kadar sr450 ne kadar onu söylersen zaten fiyatından daha kolay seçebiliriz.fiyat önemli değil diyorsanda kısa süreli kullanıcaksan 2 sene falan yani yada 10 15 bin km binicem diyorsan sr450 al devam.ama ben 4 5 sene binerim dersen r25 alıcaksın.2 motorun dayanıklılığı arasında fark var.gerçi r25 ilk çıktığındada aynı şeyleri konuşuyorduk bu r25ci tayfa şimdi hacim yükselticek sr450 gönüllü oldu.bunun suyunu çıkartıyorlar bakalım ne kadar dayanaıcak.
Düşük cc motora ben 4 sene binsem kafayı yerim. O yüzden 450sr kesinlikle.
rc 390 devam ya da benelli leoncino 500.
r25 ve sr450 ye yazdiklarimi tercih ederim.
Tamamen kişiseldir.
illa tercih olcaksa guc istiyorsam sr450,guc lazim degilse r25.
yalniz r25 sahibleri motoru hor kullanigor ve degismesi gereken parcalari degistirmitorlar
öyle ön kaldırma filan motoru hor kullanmam. Sadece görünüş hız ve kalite istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
4 5 yıl kullanırım hem uzun vade olsun istiyorum öyle 20 ye gelince satmak düşüncesini istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
Aklımda o var ama korkuyorum 450 almayı kronik sıkıntılar fazla diyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)