Bütçe 200k, motor 0 olmalı ne öneririsiniz? Dominar250 cfmoto nk250 arasında kakldım bu paraya pek seçenek yok gibi rks falan riskli geliyor ama önerilere açığım.
İyi forumlar
Bütçe 200k, motor 0 olmalı ne öneririsiniz? Dominar250 cfmoto nk250 arasında kakldım bu paraya pek seçenek yok gibi rks falan riskli geliyor ama önerilere açığım.
İyi forumlar
Qj motor srk 250rr bakın dilerseniz.
RKS R250 kullandım gidişi falan iyiydi sıkıntı yaşadım mı yaşadım ama servis çözdü sağolsunlar gruptaki arkadaşlar falan da memnunlar fiyat performans olarak ideal bence
2021 model dominar 250 var ve şu ana kadar 11.000 km yol yaptım, hiçbir sorunla karşılaşmadım, maşallahı var. Size tavsiyemdir, tork sizi tatmin edecektir.
valla 2 motorada o paraları vermezdim açıkcası.valla yanlış bilmiyorsam rs200 yada ns200 ler 130 bin civarları 0km olanları.bunları tercih etmek daha mantıklı duruyor parada cebinizde kalır.nk250 son zamdan sonra piyasdaaki fiyatı belli değil kime ne tutarsa olmuş.tamamen yalan bir liste olduğu için ciddi zarar edebilirsiniz cf motodan uzak durun bir süre.dominar iyi güzel ama o kasayı 250cc taşımıyor aşırı ağır.tercih edilirse bunu alırdım ama 200 serisi çok daha uygun sanırım şu aralar
nk alacaksan face gruplarından fiyat kovala. Millet sıfır motorları elden çıkarmak için bayilerden çok çok düşük fiyatlara veriyor ama Ben olsam cf ye kesinlikle bulaşmam. 200ns ug olarak yenilendi ama 2025 kasalarında gösterge paneli elektronik gelecek. Şu an hindistanda elektronik olarak satılıyor. bu bilgi de aklında bulunsun. dom250 için bazı kullanıcılardan mekanik şikayetler var dı ama hala sorunlar devam ediyor mu bilmiyorum kullanıcılarına sormak lazım. rks için servisi kötü diyorlardı daha yakın tarihte bir dost kazalı motorunu parasıyla tamir ettiremedi ama yine de araştırmak lazım. Benim motorum 200ns şu an her anlamda piyasanın tofaşı dır.
250nk öneririm uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum.
Dominar ile CF Moto arasında kalsaydım Dominar 250 seçerdim.
Adı sanı olan markalarda 200k'ya 250'lik kalmadı artık.
Bajaj bana kalırsa ülkemizde yer edindi.
kutsal görevimi yapayım hemen, Hero Xpulse 200
diğer alternatifler:
Domi 250
NS200 UG
Duke 250
Hero Xpulse 200 ile ilgili internette sıklıkla sorun yaşandığını okuyorum veya izliyorum.
Sanıyorum servislerde hiç iş yok.
Motoru uzun bir süre ben de takip ettim hatta almaya da niyetlendim ama servislerin düzgün bakım yapamaması,
sorun olduğunda sağlam motoru bozması gibi korkulardan dolayı vazgeçmiştim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)