Forumda son zamanlarda farkında mısınız bilmiyorum ancak abidik gubidik başlıklar çoğaldı.
Yeni üye sayılabilecek 3-5 enrtysi olan insanlar garip garip başlıklar açmaya başladı.
"motor hırsızlığına karşı camdan silahla korkutma amaçlı sıkmak suç teşkil eder mi? Ekstra olarak bunu görüntü işleme ile otomatik bir hale getirebilirim ilk atış uyarı diğer atışlar hedef şeklinde. Evde olmadığım veya uyuduğum zamanlarda aktif koruma sağlar."
Bunları yapabiliyorsan git hava savunma sistemi kur mahallene daha güvenlikli hissedersin. Dalga mı geçiyorsunuz, trollüyor musun ne yaptığınızı bilmiyorum.
Profilinde ne şahsi bilgilerin var, ne de motosikletinin bilgileri. Çin malı Kundial için falan mı kuracaksın bu senaryoyu?
Eğer pek değerli olmayan bir motosikletin varsa, bu kurmayı vaad etmiş olduğun sistem motosikletten daha pahalıya çıkacaktır.
Görüntü işleme yapacakmış da, uyarı atışı yaptıracakmış da, uyarı atışı ile durmazsa hedefe atış yani çalma girişimindeki hırsızı vuracakmış da. Ne dediğinin farkında mısın sen?
Ruhsatlı bir silahın varsa, mahallede silah atışı olduğunda polis ilk kayıtlı silah sahiplerinin kapısına gelir. Ruhsatlı silahların çekirdek örnekleri emniyette vardır. Hangi namludan ateşlendiği kolayca bulunabilir. Ruhsatsız silah için senaryoları yazma gereği bile duymuyorum. Gülüp geçiyorum daha fazla sağlıklı yazamayacağım.
Görüntü işleme cart curt zaten başlı başına bir suç kafana göre şahsi bir durum için bunu yapamazsın. (KVKK vs kanunlar var.)