Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor hırsızlığına karşı silah sıkmak suç teşkil eder mi?

REKLAM ALANI
    maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumda son zamanlarda farkında mısınız bilmiyorum ancak abidik gubidik başlıklar çoğaldı.

Yeni üye sayılabilecek 3-5 enrtysi olan insanlar garip garip başlıklar açmaya başladı.
    evet artık yeni açılan konular gerçekten can sıkmaya başladı, bende artık gördüğüm saçma konulara saçma cevaplar vermeye başladım, forum yönetiminin, moderasyonun biraz el atması şart oldu.
    mesela profil bilgilerini tam doldurmayan üyelerin üyeliğini kabul etmemek veya konu açmasına izin vermemek gibi,konu açmak için belirli mesaj kısıtı olması gibi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Malı koruma amaçlı insan öldürmenin övülmesine ne kadar kaldı acaba.
    otopsici bunu beğendi.

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Tanıdıgım cok sağlam avukat var hiç korkmana gerek yok relax ol

https://www.youtube.com/watch?v=Sgj40t-bXvE

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ruhsatlı silahların çekirdek örnekleri emniyette vardır.
    El cevap: Yoktur. Gerek de yoktur.
    mertowski bunu beğendi.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    El cevap: Gerek de yoktur.
    Niye gerek yok ?

Nedeni ni anlamadım ?

Satılmadan önce birer örnek alınır. Olay mahallinde bulunanla hemen karşılaştırılır diye düşünüyorum.

Yoksa çok mu Amerikan izledim ?

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye gerek yok ?

Nedeni ni anlamadım ?

Satılmadan önce birer örnek alınır. Olay mahallinde bulunanla hemen karşılaştırılır diye düşünüyorum.

Benim bildiğim kadarıyla ruhsatınla gidip senelik hakkın kadar kapalı kutuda alıyorsun. Örnek filan alma yok

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye gerek yok ?

Nedeni ni anlamadım ?

Ruhsatlı silahıyla suç işleyecek salak, kılıf hazırlamadan minare çaldığı için daha namlu soğumadan yakalanır.
    Gayri meşru işi olan herif o işte ruhsatlı silahını kullanmaz, yedeği her zaman vardır.
    Bugüne kadar ruhsatlandırılmış silahların balistik örneğinin alınması ruhsat birimlerine gereksiz iş yükü ve maliyet getirecektir.
    Ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı alımında parmak izi alınması zorunlu olduğu halde bugüne kadar bu veri tabanının ne derece verimli kullanılabildiği tartışmalı iken namludan balistik örmek alımın çok da bir önceliği yoktur. İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
    yaşlıveacemi bunu beğendi.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarıyla ruhsatınla gidip senelik hakkın kadar kapalı kutuda alıyorsun. Örnek filan alma yok
    Ben onu kast etmedim daha fabrikada satışa çıkmadan önce bir iki el artık ne kadar gerekiyorsa ateş edilip örnek alınmasını kast etmiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Ruhsatlı silahıyla suç işleyecek salak, kılıf hazırlamadan minare çaldığı için daha namlu soğumadan yakalanır.
    Gayri meşru işi olan herif o işte ruhsatlı silahını kullanmaz, yedeği her zaman vardır.
    Bugüne kadar ruhsatlandırılmış silahların balistik örneğinin alınması ruhsat birimlerine gereksiz iş yükü ve maliyet getirecektir.
    Ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı alımında parmak izi alınması zorunlu olduğu halde bugüne kadar bu veri tabanının ne derece verimli kullanılabildiği tartışmalı iken namludan balistik örmek alımın çok da bir önceliği yoktur. İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
    Açıklaman için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
    ............

Ne bulunması fail kendi gelip beni çakarlı arabayla komiser eşliğinde mevcutlu olarak ekipten ekibe teslim ile yurt dışı vın turizm bırakın diyor.
    Osm@n bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)