Motor hırsızlığına karşı silah sıkmak suç teşkil eder mi?
Reklamlar
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Forumda son zamanlarda farkında mısınız bilmiyorum ancak abidik gubidik başlıklar çoğaldı.
Yeni üye sayılabilecek 3-5 enrtysi olan insanlar garip garip başlıklar açmaya başladı.
evet artık yeni açılan konular gerçekten can sıkmaya başladı, bende artık gördüğüm saçma konulara saçma cevaplar vermeye başladım, forum yönetiminin, moderasyonun biraz el atması şart oldu.
mesela profil bilgilerini tam doldurmayan üyelerin üyeliğini kabul etmemek veya konu açmasına izin vermemek gibi,konu açmak için belirli mesaj kısıtı olması gibi.
Reklamlar
-
Malı koruma amaçlı insan öldürmenin övülmesine ne kadar kaldı acaba.
-
Tanıdıgım cok sağlam avukat var hiç korkmana gerek yok relax ol
https://www.youtube.com/watch?v=Sgj40t-bXvE
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Ruhsatlı silahların çekirdek örnekleri emniyette vardır.
El cevap: Yoktur. Gerek de yoktur.
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
El cevap: Gerek de yoktur.
Niye gerek yok ?
Nedeni ni anlamadım ?
Satılmadan önce birer örnek alınır. Olay mahallinde bulunanla hemen karşılaştırılır diye düşünüyorum.
Yoksa çok mu Amerikan izledim ?
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Niye gerek yok ?
Nedeni ni anlamadım ?
Satılmadan önce birer örnek alınır. Olay mahallinde bulunanla hemen karşılaştırılır diye düşünüyorum.
Benim bildiğim kadarıyla ruhsatınla gidip senelik hakkın kadar kapalı kutuda alıyorsun. Örnek filan alma yok
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Niye gerek yok ?
Nedeni ni anlamadım ?
Ruhsatlı silahıyla suç işleyecek salak, kılıf hazırlamadan minare çaldığı için daha namlu soğumadan yakalanır.
Gayri meşru işi olan herif o işte ruhsatlı silahını kullanmaz, yedeği her zaman vardır.
Bugüne kadar ruhsatlandırılmış silahların balistik örneğinin alınması ruhsat birimlerine gereksiz iş yükü ve maliyet getirecektir.
Ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı alımında parmak izi alınması zorunlu olduğu halde bugüne kadar bu veri tabanının ne derece verimli kullanılabildiği tartışmalı iken namludan balistik örmek alımın çok da bir önceliği yoktur. İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim kadarıyla ruhsatınla gidip senelik hakkın kadar kapalı kutuda alıyorsun. Örnek filan alma yok
Ben onu kast etmedim daha fabrikada satışa çıkmadan önce bir iki el artık ne kadar gerekiyorsa ateş edilip örnek alınmasını kast etmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Osm@n adlı üyeden alıntı
Ruhsatlı silahıyla suç işleyecek salak, kılıf hazırlamadan minare çaldığı için daha namlu soğumadan yakalanır.
Gayri meşru işi olan herif o işte ruhsatlı silahını kullanmaz, yedeği her zaman vardır.
Bugüne kadar ruhsatlandırılmış silahların balistik örneğinin alınması ruhsat birimlerine gereksiz iş yükü ve maliyet getirecektir.
Ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı alımında parmak izi alınması zorunlu olduğu halde bugüne kadar bu veri tabanının ne derece verimli kullanılabildiği tartışmalı iken namludan balistik örmek alımın çok da bir önceliği yoktur. İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
Açıklaman için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Osm@n adlı üyeden alıntı
İstenildiğinde fail şu haliyle bile bulunabiliyor zaten.
............
Ne bulunması fail kendi gelip beni çakarlı arabayla komiser eşliğinde mevcutlu olarak ekipten ekibe teslim ile yurt dışı vın turizm bırakın diyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)