Antifiriz konusunda yardım lütfen
Reklamlar
-
Merhaba,
2020 model TNT249-S motosiklete sahibim. Motosikleti geçen sene aldım antifiriz değişimi yapmadım ve üstüne de eklememiştim. Düşük seviyeye yaklaştığından dolayı komple boşaltıp yenisini eklemek istiyorum fakat neyi nasıl kullanmalıyım bir türlü anlamadım herkes farklı bir yorum katmış olaylara.
Kimisi mavi demiş kimişi sarı, kimisi %50 saf su %50 antifiriz yap oranı demiş kimisi hepsini antifiriz koy demiş.
Service manuali mevcut değil, blok yapısı aynı olduğundan dolayı TNT25 manualine ulaşabilidim içerikte ise %50-%50 Yeşil renk kullanılmasını istiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Rengin onemi yok,sadece depo da seviye belli olsun diye renkleniyor.
hazir karisimlar satiliyor.
Karisimsiz olani yuzde elli saf su ile karistircan
Bilen birine yaptirman faydali.
Eger sistemde hava kalirsa devirdaim olmuyor hararet yapiyor.
Suanki durumda sendeki min seviyede ise karisimsiz antifriz koyabilirsin,su bile koyabilirsin icinde min seviye antifriz varsa.
Full sistem bosaltcaksan
Karisim koyman sart
-
Motul motocool var sarı renkli. Motul ün nadir iyi ürünlerinden biri. Hazır karışım olarak direk ekleyebilirsiniz. Kitapçığa bakmanızı tavsiye ederim, 1 lt yeter büyük ihtimalle ama biraz üstü lazımsa kalanına saf su eklenebilir.
-
Merhaba,
Eksik olan su miktarını içme suyu ile tamamladım. Hafta sonu tamamen boşaltıp hazır karışım dökmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)