Tamirci motorumu ne yapıyor ne geri veriyor
Reklamlar
-
Merhaba 2023 eylül ayında inegölde bir tamirciye motosikletimi yapması için teslim ettim çift silindir 250cc ancak en başta 1 ay sürer en fazla demesine rağmen yaklaşık bir senedir beni oyalıyor savcılığa gittim thhye yönlendirdi oradan da ocak ayından beri karar çıkmıyor. En son artık dayanamadım iyi niyeti suistimalden dava açtım yetmedi maliyeye şikayet ettim ancak çözüme kavuşturamıyoruö. Motosikleti verse ilamsiz icra takibi açıp verdiğim parayıda alacağım geri ancak onada yok yapıcam edicem deyip sallıyor. Başka bir çözüm yolu önerebilecek var ise çok sevinirim
Reklamlar
-
dava açın ve en kısa zamanda motosikletinizi bütün parçalarıyla alın ve başka tamirciye verin.
eğer başında durmazsanız tamircilerin alayı işi savsaklıyor. hatta işi daha işin içinden çıkılmaz yapıyor.
elektrik tesisatı işim vardı mesela adam kasap gibi ön tesisatı doğramış bırakmış ve ben yapamıyorum abi diyor.
lan madem yapamayacaksın ne girişiyorsun dalyarak diyorum. yeni tesisat lazım diyor. sen mi yapcan peki diyorum. hayır abi diyor.
işimiz zor anlayacağın, geçmiş olsun.
-
Motorun nerde olduğunu biliyorsan oraya Yanında 10 kişi götür. Kendi malını bilek gücüyle geri al. Herhalde senin olan motor için savaşmayacaktır.
Ya da ilk dava sürecinde hiç dava açmayıp direk karakola gidip hırsızlık ihbarında bulunup. Ertesi gün tamirhaneyi birisine ihbar ettirecektin. Bu da işin çakal yolu
-
''yaklaşık bir senedir''
O nasıl iş ya, iyi sabretmişsin
-
Kendisine (uzunluğu genelde 55-65cm civarlarında olan) 150Nm'lik bir tork anahtarı hediye edebilirsiniz. Teslim yöntemini artık siz seçersiniz, bir sürü seçenek var...
-
Hocam geçmiş olsun. Senin tamircinin bu adamla benzer bir yanı olabilir
-
Memlekette ne abuk subuk işler var.
Diyecek bir şey bulamıyorum.
Geri ver vaz geçtim tamir ettirmeyeceğim dediğiniz de ne diyor ?
-
Eli levye tutan, sopa tutan 3-5 kankanızla mekanı basıp adamı eşek sudan gelinceye kadar dövmek, sonrasında da motorunuzu kamyonete yüklemek en hızlı çözüm.
-
Çok ilginç bir olay.
Geri ver vaz geçtim tamir ettirmeyeceğim dediğiniz de ne diyor ?
Gerçekten; "Şimdiye kadar yaptığım masraflar kabulümdür, iadesini istemiyorum ama geri ver aracımı, yaptırmaktan vazgeçtim." deyince ne diyor?
-
umitk11 adlı üyeden alıntı
Merhaba 2023 eylül ayında inegölde bir tamirciye motosikletimi yapması için teslim ettim çift silindir 250cc ancak en başta 1 ay sürer en fazla demesine rağmen yaklaşık bir senedir beni oyalıyor savcılığa gittim thhye yönlendirdi oradan da ocak ayından beri karar çıkmıyor. En son artık dayanamadım iyi niyeti suistimalden dava açtım yetmedi maliyeye şikayet ettim ancak çözüme kavuşturamıyoruö. Motosikleti verse ilamsiz icra takibi açıp verdiğim parayıda alacağım geri ancak onada yok yapıcam edicem deyip sallıyor. Başka bir çözüm yolu önerebilecek var ise çok sevinirim
geçmiş olsun senin motor tamirhanede duruyormu peki
-
kösküyü ver başka şekilde olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)