Merhaba, voge 525 dsx almak içi niyetlendik fakat hiç bir yerde yok. QJ Svt 650 X modeli dikkatimi çekti kullanan deneyen var mı acaba?
Merhaba, voge 525 dsx almak içi niyetlendik fakat hiç bir yerde yok. QJ Svt 650 X modeli dikkatimi çekti kullanan deneyen var mı acaba?
İlla ki güzel motordur ama ben bu bütçeyle 2. el Versys, VStrom ya da Tiger 800 bakardım. Sorunsuzdur diye sıfır km motor alma niyetinizi anlıyorum ama artık sıfır motorlarda da problemleri çok duyuyoruz.
Eş secerken ailesine,
Aş secerken malzemesine,
Iş secerken diger calisanlarin ne zamandir cakistigina,
Ayakkabi secerken rahatina,
ev secerken mahallesine,
Motor secerken de servisine bakacaksin
Yada hepsi icin sekline bakip, aci aci tecrubeler yasayip akillanip, başa dönüp, yukardaki listeye gore tekrar secimler yapacaksin
Not: Sen dili kullanimima takilmayalim. saygilar
bütün çin malları zaten birşeylerin kopyası oda muhtemelen v storm kopyası gibi duruyor
bence 400000 civarına temiz 1 2 yaşında v storm baksanız daha mantıklı olur satış sonrası nasıl diye aklınızda soru işaretleri olmaz
son dönemler de bir kaç qj modelinin senesini doldurmadan satıştan kaldırdığını gördüm, yani qj de devamlılık olayı daha kötü gibi görünüyor.
örneğin qj fort350 ve qj srv550 modeli.sanırım srt serisi bir modeli daha uçurdular,
svt650 de bu sezon satıp seneye bir daha getirmeyebilir, bu durumda da yeterli yedek parça hiç bir zaman getirtmez ve yine olan son kullanıcıya olur diye tahmin ediyorum.
Çok yeni bir marka,yapılanması ve yaygınlığı düşük.Bence bu riske girmeyin.
Kendini kanıtlamış ve memnuniyet seviyesi yüksek olan 2. El yeni gibi
Nc750x dct yada vstrom 650 yi tercih edin.İkisininde birbirine karşı avantajlı olduğu noktalar var
Beklentinize ve bulduğunuz temiz avantajlı motora göre değerlendirin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)