Yeni kasa mt25 eski kasadan yavaş ?
Reklamlar
-
Merhabalar eski kasa mt25 motorumu satıp yeni kasaya geçtim kendim zevki olarak tek teker yapan bir insanım (kapalı alanda) ve şuanki motorum 2020 model mt25i 2.viteste çok zor çekerken 2016 mt25imi 3.viteste rahat çekiyordum Bu yeni kasa neden daha torksuz güçsüz ve hantal ? CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Reklamlar
-
euro 5 emisyonundan dolayı olabilir, katalizörü iptal edip deneyin bi de
-
_recoo adlı üyeden alıntı
euro 5 emisyonundan dolayı olabilir, katalizörü iptal edip deneyin bi de
Evde 1 tane full sistem headersım var onu taksam fark edermi acaba çünkü bu 21 modellerdeki headers gibi değil eski kasadaki büyük kazanlı olanla aynı
-
Erkin_grs adlı üyeden alıntı
Evde 1 tane full sistem headersım var onu taksam fark edermi acaba çünkü bu 21 modellerdeki headers gibi değil eski kasadaki büyük kazanlı olanla aynı
hiç bilgim olan bi konu değil ama yine de denemeye değer gibi
-
euro 2 3 4 5 farkından ötürü o boğukluk vardır motorda.eski mt07 ler 75 hp mesela yeni kasalar 72 oldu.blok güncel değil üzerine egzos sistemi sürekli kalınlaşarak ekleniyor.mesela mt09 da 850cc den 900cc ye yükselttiler onda bir sıkıntı olmadı.benimde 2014 pulsar vardı ilk vitesli motorum hiç unutmam son hızı 156 km idi.arada çıkıyor topspeed videoları 140 larda hepsi tıkanıyor bide ne gidiyor be diyorlar siz benim kasayı görecektiniz heeyyy yavrum heyy
-
Erkin_grs adlı üyeden alıntı
Yazılım fark oluşturabilir. Bazı KTM modellerinin opsiyonel ful titanyum akrapovic egsoz sistemi mevcut, pist için, emisyon ekipmanı içermiyor. Orjinal egzos sistemi yerine bunu takınca motosikletin gücü azalıyor ilk başta. KTM-Akrapovic ortak yazılımı yükleyince artıyor güç.
Bu arada benim motosiklet Euro 3 galiba. Euro 4 gelince güç azaldı, motor daha teknolojik olmasına rağmen (titanyum sübaplar vs.) Daha yeni güç taa 2014'teki modeli geçti, onu da hacmi arttırarak yaptılar.
-
egzoz yazılım falan derken o motor taş çatlasa 2 beygir artar 1-1,5nm tork artar. o masraflara 600+cc motor alırdın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)