Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni kasa mt25 eski kasadan yavaş ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbf150
    Merhabalar eski kasa mt25 motorumu satıp yeni kasaya geçtim kendim zevki olarak tek teker yapan bir insanım (kapalı alanda) ve şuanki motorum 2020 model mt25i 2.viteste çok zor çekerken 2016 mt25imi 3.viteste rahat çekiyordum Bu yeni kasa neden daha torksuz güçsüz ve hantal ? CEVAPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _recoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 950 Supermoto
    euro 5 emisyonundan dolayı olabilir, katalizörü iptal edip deneyin bi de
    ogzcngdk bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbf150
    Alıntı _recoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    euro 5 emisyonundan dolayı olabilir, katalizörü iptal edip deneyin bi de
    Evde 1 tane full sistem headersım var onu taksam fark edermi acaba çünkü bu 21 modellerdeki headers gibi değil eski kasadaki büyük kazanlı olanla aynı

_recoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 950 Supermoto
    Alıntı Erkin_grs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evde 1 tane full sistem headersım var onu taksam fark edermi acaba çünkü bu 21 modellerdeki headers gibi değil eski kasadaki büyük kazanlı olanla aynı
    hiç bilgim olan bi konu değil ama yine de denemeye değer gibi

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    euro 2 3 4 5 farkından ötürü o boğukluk vardır motorda.eski mt07 ler 75 hp mesela yeni kasalar 72 oldu.blok güncel değil üzerine egzos sistemi sürekli kalınlaşarak ekleniyor.mesela mt09 da 850cc den 900cc ye yükselttiler onda bir sıkıntı olmadı.benimde 2014 pulsar vardı ilk vitesli motorum hiç unutmam son hızı 156 km idi.arada çıkıyor topspeed videoları 140 larda hepsi tıkanıyor bide ne gidiyor be diyorlar siz benim kasayı görecektiniz heeyyy yavrum heyy

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Erkin_grs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılım fark oluşturabilir. Bazı KTM modellerinin opsiyonel ful titanyum akrapovic egsoz sistemi mevcut, pist için, emisyon ekipmanı içermiyor. Orjinal egzos sistemi yerine bunu takınca motosikletin gücü azalıyor ilk başta. KTM-Akrapovic ortak yazılımı yükleyince artıyor güç.

Bu arada benim motosiklet Euro 3 galiba. Euro 4 gelince güç azaldı, motor daha teknolojik olmasına rağmen (titanyum sübaplar vs.) Daha yeni güç taa 2014'teki modeli geçti, onu da hacmi arttırarak yaptılar.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    egzoz yazılım falan derken o motor taş çatlasa 2 beygir artar 1-1,5nm tork artar. o masraflara 600+cc motor alırdın.
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)