MAX 375 BİN motor önerisi
Reklamlar
-
Agalar trafige acik umumi yolda viraj yapmanin risklerini biliyorsunuzdur mutlaka, genc kardeslerimiz okuyorsa onlara hatirlatalim.
Tekerin onune cikacak bir yag damlasi bir tas tanesi bir su sisesi bir bebek bezi yeter olmeye veya sakat kalmaya.
Yolda yol yapilir, pistte viraj. Kinamiyorum yanlis anlamayin. Her sezon basi feci kaza haberleri okuyoruz. Olumle kumar oynamanin bir izahi yok.
kamu spotu
Reklamlar
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Agalar trafige acik umumi yolda viraj yapmanin risklerini biliyorsunuzdur mutlaka, genc kardeslerimiz okuyorsa onlara hatirlatalim.
Tekerin onune cikacak bir yag damlasi bir tas tanesi bir su sisesi bir bebek bezi yeter olmeye veya sakat kalmaya.
Yolda yol yapilir, pistte viraj. Kinamiyorum yanlis anlamayin. Her sezon basi feci kaza haberleri okuyoruz. Olumle kumar oynamanin bir izahi yok.
kamu spotu
Eğlence polisi olmak istemiyoruz ama bu forumda zaten az üye var, olanlar da ölmesin
-
kamu spotu
bu belediyeler harbi vizyonsuz. ulan yaptır şöyle yerel küçük bi pist, bi tesis şeklinde hizmete sun. millet kurtlarını döksün, başkasını tehlikeye atmasın, sana da düzenli gelir olsun. hatta yerel amatör yarışlar bile düzenlenip, seyirciden bile gelir elde edilebilir. ama nerede o akıl?
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
momentS adlı üyeden alıntı
ben bu kadar riskli süremem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
bu belediyeler harbi vizyonsuz. ulan yaptır şöyle yerel küçük bi pist, bi tesis şeklinde hizmete sun. millet kurtlarını döksün, başkasını tehlikeye atmasın, sana da düzenli gelir olsun. hatta yerel amatör yarışlar bile düzenlenip, seyirciden bile gelir elde edilebilir. ama nerede o akıl?
nürnberning pisti sanırım buna benzer bir sebeple kurulmuştu, bunu anlatan bir video vardı bulursam ekleyim onu.
-
kamu spotu
Virajı sununla döndüm, bununla döndüm muhabbetleri asla sona ermeyecegi icin boşa temenni olmuş maalesef.
-
Kendinden eminsin madem 400bin TL'ye ikinci el Tuono V4 Factory bulabilirsin. =)
Tuono 660 Factory alıp 3 ay sonra gitmiyor bu kesmiyor demek yerine.
30bin'e de şöyle şekilli bir sahte AGV pista ile Dainese eldiven çakarsın. Çiçek gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)