İzmir de yaşama konusu hayırlı olsun bence @tommygun için tam yeri.
Gezi yine bizlerin iştahını kabartacak kıskandıracak türden olmuş. Edremit tarafına yolunuz düşerse mutlaka beklerim.
Sakar biraz tehlikeli geliyor bana.. Yerli apaçilerin tehlikeli hareketleri , virajların net ve kısa oluşu sürüş zevkini azaltıyor.. Düzlükte asılıyorsun gaza , viraja gelince asılıyorsun frene .. 180 derece dönüyorsun..Hhhop bir sonraki virajda aynı olay.. Tam yarışçılar için antrenman yeri.. Bize gelmez oralar.. Bir de duyulan balata kokusu.. inişte devamlı kamyonların balata kokusu çok fena..
Viraj konusunda marmaris datça yolunu tek geçerim.. hem asfalt kalitesi , hem virajların daha mantıklı olması (Biz motorcular için tabi ) sürüş keyfini maximuma çıkarıyor..
Tomican bir ara tire şelale de köfte yemeye gidelim.. Gerçi 80 km falan ama kısa bir gün değerlendirmesi olabilir..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Evet düzlük sonra fren sonra devir kısmı benim için de sıkıcı hale geliyor açıkçası.
Muğla'nın her yeri cennet ya.
Ankara'da ikamet eden eski kız arkadaşımla konuştum; Esat'ta yer alan Aspava'yı tavsiye etti ısrarla
8 yıl K.Esatta oturdum. En son 3 tanesi yanyana olmak üzere 4 tane Aspava vardı ve hepsi de başarılıydı. 1 yıl falan oldu o taraftan geçmeyeli.
Bu arada önceki alıntıyı da Tommy yerine Killing'den yapmışım.
Killing denince 60'larda İtalyada doğan ve popüler olan "Killing" isimli çizgi roman karakteri ve bu karakterin farklı ülkelere uyarlanmış ve hatta filmi de çekilmiş versiyonları geldi aklıma. Bizdeki versiyon "Killing in İstanbul" olacakmış ama küçük bir dokunuşla "Kilink İstanbulda" diye 1967 tarihli efsaneleşmiş bir yapıta dönüşmüş.
Hatta sonrasında "Kilink Uçan Adama Karşı" isimli bir de devam filmi çekildi.
2011 yılında bir de çakmasını çektiler.
Orjinal çizgi roman:
Ekşi sözlükteki bilgilendirme linki:
https://eksisozluk.com/kilink-istanb...ocusto=3757590
İzlemek isteyenler için 1967 tarihli "Kilink İstanbulda" filmi.
Konu nerelere geldi yahu...
Paran varsa Japon, yoksa alman.
A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
Esat'ta bir sürü Aspava var Muhtemelen Özçelik Aspava'dan bahsetmiştir. Belligün caddesi üzerinde. Ben üniversitedeyken (80'li yıllar) çok meşhurdu. İşletme aynı mı bilmiyorum. Denenebilir.
Bu arada Ankara'da kömür ateşinde gerçek döner yemek isteyenlere, Aydınlıkevler'de küçücük bir dükkanda yine 80'lerden beri döner kesen Canbolat ustayı öneririm. Aydınlıkevler, Şht. Ömer Halisdemir Blv No:110
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)