Ben bir ara çok yükselmiştim 850 Sport'a. Belki DL650'den sonra bir 900 GT olur kim bilir? (Uzun seneler heves ettim sonunda bir şekil DL650 üzerine oturdum, 900 GT de aynı şekilde olacak herhalde. 900 GT'ye de heves ediyorum açıkçası. Ama DL650'yi en az bir 4-5 sene kullandıktan ve hakkını verdikten sonra bakacağım...)
Haftasonu ailecek arabayla Trakya'dan Didim'e gittik geldik, çok fazla bakamadım ama arada instagramdan gördüğüm yine süper gezmişler demek oldu. Harikasınız.
Yalnız Mertowski arkadaşa şimdiden söyleyeyim kenara para ayırmaya başlasın, benim gibi scooter şöyle süper böyle süper diyeni bile motosiklet almaya ikna etti, senin de sıran gelecek.
Afiytler olsun, güzel gezi olmuş bu taraflara da bekleriz. Çine virajları çok keyiflidir. Haftasonları heryerden motorcu gelir, bizde burdan çıkarız viraj
yapmaya, bazen üç beş motor bazen tek sürer döneriz.. Sakar hem güzel hem sakat. Biz sürekli o yolu gidip gelmemize ragmen temkini elden bırakmamak gerekiyor. Ben yolu ezberledim diye gaza geleni affetmez, çok ölümlü kaza olur orada.
Kalkıpda şimdi 200-300 km sürüp dönmek senin namına yakışmazdı Tommygun.Her şey "Bi 48 yapıp dönmeyelim mi şimdi?" ile başladı. Foruma gezi yaptık diye atacaksın, kaç km? 200-300 km olacak insanlar da gezmemiş bunlar diyecekti. Hızlandırılmış gezi programıyla sana İzmir-Aydın-Muğla lokasyonları hakkında bilgi verdik. Memcoş motürü yeni almış, onun da içi içine sığmıyor, Tiger'ı denemek istiyor, bundan iyi fırsat bulunamazdı. İyi ki vermişim o gazı.
Ben de memnun oldum. Tekrar sürebilmek ümidi ile. Her şey için teşekkür ederim. ( Pide hesabını ayrıca konuşacağız )
Ben motürü zaten geçen hafta satılığa koydum. Satılırsa var bir kaç düşüncem ancak ölü fiyatına da vermek istemiyorum. Memnunum, bir arızası, akarı kokarı yok. Satılmazsa sürmeye devam. Bagajı ve yakıtı için bile sukuter sürmeye değer.
Pek sakin kullandığımız söylenemez. Ayrıca onlara yetişmek ve arkada kalmamak için sürekli gazladım. Ona rağmen ortalama 100km'de/3.8lt verdi. Nasıl bırakayım bu yakıt ortalamasını ve bagajları sen söyle. Tommygun yalan mı bagaj konusu sen söyle.
Evden çıkıp, eve dönüşüm toplamda 665 km
Valla kıskanıyorum bu adamı.
Hani bazı insanları görürüz, "adam bu hayatı yaşamaya gelmiş abi" deriz ya, Tommy'den o elektriği alıyorum, bu hayatı yaşamaya gelmişsin Tommy
Ne güzel, Köfteriders grubu Ege'ye yayıldı.
Kaan beni ilk geziye çağırdığında onun sayesind etesadüf eseri forumdan Gökhan'la aynı sokakta oturduğumuzu farketmiştik. Kaan'ın derleyip toplaması sayesinde frumdan arkadaşlarla tanıştık, birlikte çok güzel geziler yaptık fırsat buldukça, hatta Cyan ile o ilk gezide tanıştık ama bir de baktık biz zaten 30 yıl önce tanışmışız ama araya başka hayat gaileleri girmiş de 20 küsür yıl görüşmemişiz. Yalnızca motorla gezme değil ondan fazlası şeklinde de bir arkadaşlık oluştu. Kaan'ı İzmir'e gönderdik, artık başkaları ile gezecek olarak bakmıyorum da artık başka arkadaşlarla da bizi tanıştıracak şeklinde bakıyorum. Zaten bir ayağı İstanbul'da olacak, yine köfte turuna çıkarız.
Valla kıskanıyorum bu adamı.
Hani bazı insanları görürüz, "adam bu hayatı yaşamaya gelmiş abi" deriz ya, Tommy'den o elektriği alıyorum, bu hayatı yaşamaya gelmişsin Tommy
Hadi küçük bir analiz yapalım
tommygun ne kullandığını biliyoruz ama onu da bilmiyor gibi düşünelim...
3 motor ve 3 kişi var. Fotoğraflara bakıp, kimin hangi motosikleti kullandığını tahmin edebiliyor muyuz? Bir motosiklet tarzı ile kişinin giyim, duruş, bakış, vücut dili arasında korelasyon kurabiliyor muyuz? Ben az buçuk beceriyorum
Hoka Reis, Dalaman planım var bu yaz. İnşallah orada denk gelir , süreriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Üstat bu sefer biraz aceleye getirdik, ben de yeni yeni tanıyorum bölgeyi. Bir sonraki gezilerde başımız gözümüz üstüne, mutlaka beraber süreriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Senin bagaj benim işime çok yaradı Hakikaten bagaj olayı büyük kolaylık.
İstanbuldan kurtulmuş olmana senin adına sevindim,tekerin daimi düz bassın.
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)