55.000₺ Motorsiklet tavsiyesi
-
Selamun aleyküm, hayırlı günler dilerim.
Başlıkta belirtiğim gibi 55000₺'ye kendime motor almak istiyorum ve Ben bir üniversite öğrencisiyim bu aldığım motor ile motorkuryelik ve motor ile gezinti yapmak istiyorum (eşim ile gezicem tek başıma sadece kuryelikteyken sürerim)
İlkez motorum olucak daha yeni ehliyet aldım. Otomatik olması önemli ve 150cc aşağısı olmasın, gördüğüm kadarı ile 150 cc altı olanlar genelde 2kişi 70-80 üstüne çıkamıyor, amacım çok yükseklere çıkmak değil kalkıp hızlanmak basit olması ve trafikte çok geride kalmamak sadece kuryelik yapmıcam gezintiye de çıkıcam.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
NOT: hız tutkunu değilim.
Reklamlar
-
Valla o paraya alacağın motor çin malı olucak. Çok tapagaz gidip motoru zorlamadan sürmen gerekicek. Scooter istersen ikinci el hero dash, kmsi yüksek olur muhtemelen ama activa s (eski kasa) drift 125 L, onun dışında sym fiddle falan da bakabilirsin o fiyatlara bulunur tahminimce
-
Revolt RM5-X ve RKS markalar hakkında neler düşünürsünüz?
-
MrTuran adlı üyeden alıntı
Revolt RM5-X ve RKS markalar hakkında neler düşünürsünüz?
Bulaşmayın özellikle revolt modellerine, düşük bütçe de vitesli beğeniyorsan biraz daha bütçe artırıp orta halli cbf150 alabilirsiniz. modeli eski kalır vs ama halen güzel alet.
-
Rks iyi kullanırsan sıkıntı yokta, ikinci el spontini, private 125 te olabilir. Ama ilk sahibi olmak önemli. Kuryelik yaptıkları için yüzde 95 i motorların içinden geçiyorlar ve bakımları aksatıyorlar 3 kuruş kâr edicekler diye. A101 de apec apx5 vardı 61 küsürmüydü neydi fiyatı ön abs falan var. ama dediğim gibi narin kullanmak lazım bu tarz motorları
-
peki 70-80bin bütçelere çıksam mantıklı olur mu, mesela XMAX 250 ABS var?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
revolt rm5-x kullancılarının bir kaç videosunu filan izledim genel olarak memnun oldukları söyliyorlar?
-
Hero dash 125 al yeni kasa o paralara çıkıcaksan. Tvs ntorq ta olabilir. ama kuryelik yapacaksan dash sağlam motor. O fiyata alacağın xmaxin son sahibi olursun. 70/80 bin km den aşağı xmax yok o fiyatlara kuryeliği kaldırmaz. Yağ yakar vs vs adamda satarken söylemez 3 güne bloğuda kucaklarsın ayak üstü bi 30/40 binlik olursun. Tavsiyem sıfır hero dash al kafan rahat olsun
-
cebinizdeki para tam 55 bin ise o paraya motor yok hocam sigortası vergisi zartı zurtu derken 10 bin çıkar zaten cebinizden çıkmasa bile o paraya alınacak maks cihaz 2. jenerasyon trek marlin 7
-
şuanları düşünüyorum artık sayende can berk abi; Tvs ntorq + hero dash (Temiz 2.el alsam ne olur ki?) + apec apx5 + revolt rm5-x var şuanlık.
-
fiyatta da kararsızsın.55 60tl arasında cbf150 piston değiştir. Olsun olsun 65 tl ye gelsin her şey. Parçası ucuz. Bulunmama ihtimali yok. Uğraşacağım diyen adam parça parça sıfırdan toplar o kadar çok var. Uzun yola mı gideceksin ?. Gider. Paket mi atacaksın ?. Atar. Bozuldu mu ? parçası ucuz. Satacak mısın ? peynir ekmek gibi. Öğrenciyim dedin. eğer düzenli ödeme veya k,kartın varsa 8 ay 12 ay falan vade farksız kampanyalar var. Ben tvs raider 125 kullanıcısıyım. Eğer benim elim ayağım olacak. gezmeye de pakete de bununda gideceğim dersen rks falan bunlarda 1 2 ay parça bekledikten sonra üzülürsün.0 alacağım dersen okey ama o kmli çinli üzer seni.
-
MrTuran adlı üyeden alıntı
şuanları düşünüyorum artık sayende can berk abi; Tvs ntorq + hero dash (Temiz 2.el alsam ne olur ki?) + apec apx5 + revolt rm5-x var şuanlık.
0531 253 84 77 tel numaram wp den yaz bana
-
Lifan EM150L tavsiye ederim .
Hem daha ucuza bulursun .
Karbüratörlü. Parçalar cbf ve cb125e vb uyumlu
-
cbf150
cbf150
cbf150
başka model bakma hiç.
-
Ben sana motor buldum. Hemde japon. Hemde 50tl. Hemde yamaha. Hemde parçası var.
Yamaha bws 100
bu alet fazlası ile işini görür. Km yüksekmi geldi
https://www.n11.com/urun/yamaha-bws-100-silindir-piston-takim-ithal-21443391 alsana piston silindir
https://www.n11.com/motosiklet/yedek-parca-ve-aksesuar?q=bws+100 al sana zilyon tane parça. Satacağım dersen de satarsın.50cc gibi otoyolda çiğnenmessin on numara alet. Argümanlar ile yazdım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler