ewt hiç gereği yok. ztn modası geceli cok oldu. artık önümüze ve yeni nesile bakıcaz
ewt hiç gereği yok. ztn modası geceli cok oldu. artık önümüze ve yeni nesile bakıcaz
Benim Başlama Motorumdu Hemde Kirmizi Beyaz Renle Boyatmiştim Bende Laf Söletmem Kara Cavamaaaaaaaa Ama Sattik Kaza Yapinca
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
bi soru kara jawa = ördek jawa mıdır yoksa bunlar farklı model yılınımı ifade eder ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Valla hiç duymadım...Sen nerden duydun bunu???
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
be gawa cavama söz söyletmem.keske şu gs500 ü alıcama gaw-*aracavama bi 300 ytl ahrcasaydım canavar olurdu zaten kendısı canavar.benıdme ılk motorum 350 ts ogar...ımkanım olsun gene 350 lık bıtane jsawa alıcam...siz benım gawacavamı bi görseydınız öyle modası gecmıs falan dıyemezdınızyaaa hadı neyse.ben 280 km yı 2,5 saatte gıttım..motorda tık yok.canavar gıbı motor.masrafıda fazla olmuyor...4.5 ayda bır 2 tane platın alıp takacaksın okadar..oda 20 ytl...280 km de son gaz gıttım.50 ytl benzın yaktım....hıc bısey yanııı...valal jawama söz söyletmem...alıcam bı tane jawa sağıyla soluyla ıyıce oynayacam...hızlı bı motor yapmaya calıscam alklah nasıp ederseee...neyse öptum jawamııı
bizde 1971 model vardı.Şu an hani şu nostalji diye çıkardılarya Indian Jawa ondan var bir tane.Baya masraf yaptık.Sisleme makinası Ama benim Srad ve CBF'den inip ona binmeye pek vaktim olmuyor.
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
Benimde var bi jawa. Ömrümü yedi ama ne yapalım zevk işte. Tank gibi yakıyo mubarek. Bide rektefe yaptık ki sormayın 60 piston var. Motor canavar ama cebe zarar açıkçası.Ayrıca satılıktır hoşuma giden her türlü motorla takas olur.Resim ekledim niye görünmüyor anlamadım.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3011107
Başladığı Yerde Biter Tüm Yolculuklar
valla ne yakarsa yaksın cok serı bır motor..ben cok sevıyom jawamı ama 350 lik.benım ogarla still i gectım ...uzun yolada cok ıyı gıdıo..bakımı güzel yaparsan hiç bı zararı yok..cok yakıo dıyonuz ama yaktınız hakkını fazlasıyla verıooo ..sizin 125likler,250 likler az yakıoo tamam ama 350 lik kadarda gıdemıooo......dogruya dogru yanıııı....ben vazgecmem jawamdannn arkadas hastası olduk bıkereee .2 tane motorum olursa birisi mutlaka 350 ts jawa olurrr....
Selam arkadaşlar, benim de ilk motorum Jawa idi. Jawa Still çok temiz bir motordu aldığımda. En çok da o motorla gezmişimdir. 1997 yazıydı sadece haftasonu gezileri ile 10 000 km yapmıştım. Sürüşü çok keyifli idi gerçekten. Mahallede o zamanlar 7-8 kişide Jawa 350 vardı. Bir o kadar da Jawa ceylan bunurdu mahallemizde.
benim jawam yok yakınlarda jawası olanda yok bineyim. 16 yaşındayım ama sanki eskiden beri jawam varmış gibi her gördügümde bir ahh çekiyorum 350 lik jawa he vay be.
jawada ayrı bı hastalık yahu...ben bıdefa artcı olarak bındım ve hastalıga bulastım cokta güzel oldu beee....suanda jawamı sattıma pişmanım keske satmayıp güzelce bakımını yaptırıp bınseydım.... gara cavam benım
eee cawacılar nirdesiniz yawww benim cawada sorun var 3.vitesten sonra gitmiyo kendi kendini frenliyo sonra acayip ısınıyo 1ve 2 de de gitmiyo busefer bugün rektefe yaptırdım bakalım ne olacak inş ondandır.bide yağı az koyuncamıdır nedendir yolda giderken takur tukur ses geliyo motor duruveriyo başına gelen var mı??
alllllllloooooooooooowww cawacılar sesim geliyomu bu 350 cawanın platin iyi ayarlı olazsa silindirler ve egzostlar çok ısınırmı??
MoToCroSS RuLeZZ
cavacılar gelın buraya.....
tertıp bıseymı dedın bana mı ole geldı kolaysa gelde benım style mı gec hodrı meydan style ın surucusu basmamıstır jawa dan baska motor tanımam ozellıklede o sesi yokmu ooooooffffffff bıtırıyor benı
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
tertıp yukarda 15-53 te attıgın mesaja bak ne demek ole benım ogarla stylı gectımdıyosun bak kızarım bende style var hatırlatayım hemıde km de15 kurus yakıyor
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
haaa .....adam basmayı bılmezse....gecılır dımı....
bıde benım ılk cavam ( ogar olan.9 baya deli gıdıodu.....
artık o ogar yok...styl var....
ya arkadaslar benım cavaya 14 amperlık aku taktım....bıde 2 tane 50 w lık sis lambası taktım....14 amperın bı zararı olmaz sanırım....
bıde gecen senekı ılk cavama ( ogar olan) 14 amper takmıstım....aradan 6 ay gecınce sarj dınamosu yanmıstı....sanırım 14 amper akuyle bı alakası yoktur herhalde.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)