Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

50'sinden sonra kadın motorcu

REKLAM ALANI
    -Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Yaşının geçtiğini düşünenlere, başlamak isteyip cesaret edemeyenlere örnek olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.
    Seviyorsan, istiyorsan bir şekilde oluyor demek ki.

espresso, selsa ve abyasar bunu beğendiler.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BoraKara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scrambler
    Önce bir otomobil tecrubenizi anlatan bir video olsaydı, sonra motosiklet icin dusunurduk.

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı BoraKara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce bir otomobil tecrubenizi anlatan bir video olsaydı, sonra motosiklet icin dusunurduk.
    Tam anlayamadım ne demek istediğini. Biraz daha açarsan konuyu belki yardımcı olabileceğim bir şey vardır.
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS ADV
    Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim de yaşım 50. Yaklaşık 6 senedir motosiklet kullanıyorum. Bende Nmax 155 ile arka sokaklarda talim yapıp, ön caddeye çıktığımda "vaaayyy ön caddeye çıktım" diyorum.

Sonra ehliyet, farklı cc deki motorlar derken EĞİTİM olayına merak sardım. Eğitim almalıyım dedim. Takdir edersiniz ki motosiklet dinamikleri arabadan çok farklı, trafiği okumaktan tutun da viraj, hızlanma vs,vs

30 yıldır motosiklet kullanan arkadaşıma söyledim gel eğitim alalım diye. "30 yıldır kullanıyorum ne öğretecekler bana" dedi. Israrımla ikimizde ilk eğitimimizi aldık. Motordan indikten sonra ilk dediği " ben motor kullanmıyormuşum" oldu.

Eğitimden sonra bu bilgisizlikle nasıl yollara çıkmaya cesaret etmişim, hatta eşimle birlikte nasıl Şehir dışı turlar yapmışım diye çok kızdım kendime.

Sonrasında Türkiye deki çok değerli ileri sürüş eğitmenlerinden 4 defa daha ileri sürüş eğitimi aldım. Her bir eğitim bana farklı yetenek ve farklı görüş açısı kazandırdı. Şimdi ben eğitmenlik yapıyorum.

Velhasılıkelam mutlaka ama mutlaka ileri sürüş eğitimi alın. Meydana getirdiği farka inanamayacaksınız. Tekerinize taş değmesin.
    _recoo, -Black-, selsa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)